Geçtiğimiz hafta Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Bireysel Güreş Dünya Kupasında Kahramanmaraşlı güreşçi Haydar Yavuz Türkiye’yi temsil etmiş ve Dünya Kupasında bronz madalya kazanarak önemli başarıya imza atmıştı. Kahramanmaraş’ın gururu Milli Güreşi, kazandığı madalyasıyla birlikte Manşet Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ve gazete ekibini ziyaret etti. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz bu nazik ziyaretinden ötürü Milli Güreşçiye teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

KAHRAMANMARAŞ’IMIZA BİR GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIRDIK

Ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Haydar Yavuz, küçük yaşta ailesinin sayesinde güreşe başladığını ve çalışarak bu seviyeye geldiğini belirtti. Şampiyona için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiğine dikkat çeken Milli Güreşçi, “Pandemi döneminde 4 aylık süreçte 4 kamp tamamlamış olduk. Kamp sonunda şampiyonaya gittik iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sırbistan’a gittik ve çok şükür 2.’lik nasip oldu” dedi. Haydar Yavuz devamında, “Rakiplerim baya iyilerdi final maçında bir sakatlık geçirdim maçı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Ülkeme Kahramanmaraş’ımıza bir gümüş madalya kazandırdık” ifadelerini kullandı.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Yavuz, “Emeği geçen antrenörlerime, takım arkadaşlarıma beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Memleketim Kahramanmaraş şampiyonaya kaldığım gündem itibaren sosyal medyadan paylaşım yaptılar, her zaman desteklediler, dua ettiler, çoğu kişi arayıp sordu tebrik ettiler. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

OLMAYACAK DİYE BİR ŞEY YOK”

Gençlere de tavsiyelerde bulunan Milli Güreşçi, “Her branşta olduğu gibi güreş branşında olsun, futbol, voleybol, basketbol hepsinde insan bir hedefi doğrultusunda ilerlediği, çalıştığı ve inandığı zaman başaramayacağı bir şey yoktur. Sadece daha çok inanıp çalışmaları gerekiyor. Olmayacak diye bir şey yok” şeklinde konuştu.

(Haber: Abdulsamet İspir)

Editör: Mahmut Beyaz