Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından 2 yıldır sürdürdüğü Türkoğlu Garnizon Komutanlığı görevini tamamlayarak, Diyarbakır iline tayini çıkan Anıl Çağatay Yazıcı için verilen veda yemeğine, Kaymakam Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Anıl Çağatay Yazıcı, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Poyraz, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcıları ve eşleri katıldı.

“ALLAH AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN”

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Serdar Kartal, Anıl Çağatay Yazıcı’nın görev süresi boyunca Türkoğlu’na güzel hizmetler yaptığını söyledi. Kartal, “Bu güzel programı organize ettiği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tabi Jandarma Komutanımız iki sene boyunca ilçemizde çok güzel hizmetler yaptılar. Özellikle okullarımızın yapılmasında, hayır faaliyetlerimizin yürütülmesinde Jandarma Komutanımızın çok büyük desteğini gördük. Aynı zamanda kendisi tam bir görev ve kanun adamı, verilen talimatları en eksiksiz, en hızlı şekilde yerine getirdi. Ben bir Kaymakamı olarak kendi ile gurur duyuyorum. Hakkımızı helal ediyoruz. İnşallah görev yaptığı yerlerde de hayırlı hizmetlere vesile olur. Sağ salim de yuvasına ailesine döner. Allah ayağına taş değdirmesin diyorum.” dedi.

“VEDA YEMEKLERİ SEVİLENLERE VERİLİR”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’da yaptığı konuşmasında hüzünlü bir veda gecesinde olduklarını söyledi. Veda yemeklerinin sevilen insanlara verildiğinin altını çizen Başkan Okumuş, “En sevmediğimiz gecelerden biri, ama sevdiğimiz insanlara aslında bu yemeği veriyoruz. Güvenlik konusunda belediyemizle, kaymakamlıkla olan ilişkiler konusunda gerçekten Türkoğlu’muzda güzel hatıralar yaşadı. Ben bundan dolayı sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkımızı helal ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok güzel makamlar, çok güzel terfiler alarak gelirsiniz. Ben tekrar Türkoğlu’na yaptığınız emeklerden dolayı belediyem adına, Türkoğlu adına sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Diyarbakır’a tayini çıkan Garnizon Komutanı Anıl Çağatay Yazıcı ise konuşmasında, Türkoğlu’nda çok güzel iki yıl geçirdiğini belirterek, ““Ben buradaki bütün kamu kurumundaki amirlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Başta Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanım, bizden hiçbir zaman, jandarma olarak ve bireysel olarak desteğini esirgemediler. Türkoğlu’nda çok güze ve çok huzurlu iki sene geçirdim. İnşallah meslek hayatımda hep Belediye Başkanım ve Sayın Kaymakamım gibi amirlerle beraber çalışmak nasip olur. Bizden yana da varsa hakkımız helal olsun. Sizde helal ederseniz sevinirim. Herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

İftar programı sonrasında, Kaymakam Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tayini çıkan Garnizon Komutanı Anıl Çağatay Yazıcı’ya çeşitli hediyeler vererek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Haber: Kübra Dilbirliği

Editör: Mahmut Beyaz