Perakende sektöründe lider konumda bulunan Esenlik, süpermarketler gücüne güç katmaya devam ediyor. Halkın istekleri doğrultusunda hareket eden Esenlik Marketler Zinciri Paşaköşkü'nde de hizmet vermeye başladı.

Hem pratik hemde süpermarketler olarak hizmet noklarına şube açmaya devam edeceklerini bildiren Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, ' Paşaköşkü önemli bir cadde önemli bir güzergah. Caddenin iki tarafındaki mahallede çok yoğun bir mahalle ve bildiğim kadarıyla Malatya’nın en yoğun nüfusunun olduğu yerlerden biridir. Cadde olarak da güzel bir güzergaha doğru ilerliyor. Özellikle gelişmekte olan Kuyuönü, Fahri Kayahan, Tecde, Yakınca, Yeşilyurt, Gündüzbey gelecekte de önü açık olan gelişecek olan bir cadde. İnanın geldiğimiz günden beri Paşaköşkü'ne bir yer açmaya çalışıyoruz ve nasip bugüneymiş. Esenlik olarak büyümeye devam ediyoruz. Esenlik Büyükşehir Belediyemizin bir kuruluşu bir çok faaliyet alanı var her faaliyet alanını zenginleştirerek, çeşitlendirerek niteliğini arttırarak büyütmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz süpermarketlerde gerçekten iyi bir noktaya geldik. Artık şehrimizin sınırlarını aşan bir noktaya geldik. Son zamanlarda ihtiyaç duyduğumuz discount marketçiliğe girdik ve 2 tane şubemizi açtık. 3 şubenin daha yeri tutuldu iki veya 3 aya kadar 3 şubemizi daha açacağız. Bir taraftan üretim yapıyoruz, Nergis gıda belli bir noktaya geldi. Epak belli bir noktaya gidiyor. Sadece market ve gıda alanlarında değil beton elemanlarında çok güzel gelişmeler var. Şehrin artık bölgenin belediyelerine, halkına hizmet ediyor, inşallah bu büyüme daha da devam edecek. Esenlik büyümesini sürdürerek şehrimize hizmet etmeye devam edecek. Gelecek bugünden daha da iyi olacak buna inanıyorum. Özellikle genel müdürlüğümüzüde yapan Yeşilyurt Belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Açmış olduğumuz marketin hayırlı olmasını diliyorum hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.
'SÜPERMARKET OLARAK ŞEHRİMİZE GÜZEL YATIRIMLAR YAPILIYOR'
Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun; 'Malatya’ya aranızdan İstanbul’dan katıldım ve yaklaşık dört buçuk aydır görev yapıyorum, Malatya’ya baktığımızda özellikle marketler olsun birçok noktada fevkalade güzel bir şehirle karşı karşıyayız bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz hayırlı uğurlu olsun diyorum' dedi.
'ESENLİK BÖLGESEL BİR MARKA HALİNE GELDİ'
Esenlik'in Malatya’mızın öz malı olduğuna dikkat çeken Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; Esenliğimizin büyümesi hepimiz için ayrıyeten bir gurur ve sevinç kaynağı. Belediyelerin marketleşme işine başladığı süreçte Özal’lı yıllardan bu yana Malatya Belediyesi'de market alanında tanzim satış mağazası olarak başlamıştı. Diğer belediyelerimizin bu alandan çekilmesiyle birlikte Malatya’mız sahip çıkarak gönül vererek, sırt vererek Esenliğimize sahip çıkmış oldular. Bugünde Esenliğimiz bölgesel marketçilik alanında marka haline geldi. Bunun dışında belediyenin alt yapısı, üst yapısıyla ilgili birçok çalışması var. Bütün Esenlikteki kardeşlerime başta genel müdürüm olmak üzere teşekkür ediyorum. Malatya’mız için ayrıca bir şans olarak görüyorum yine Paşaköşkü mahallemiz için hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlı satışlar nasip etsin' şeklinde konuştu.

Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'nin duasıyla birlikte hizmete başlayan şubeden ilk alışverişi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Erhan Soylu, Mesut Bozkurt, Kadir Çelik, Yusuf Orhan, iştirakçi firma temsilcileri, basın mensubu temsilcileri ile birlikte bölge halkı yaptı.

Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz