7 yıl önce Bingöl’de başladığı mecburi hizmet görevinin ardından Kahramanmaraş’ın yolunu tutan ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Hülya Nazik, 5 yıllık Tıp Fakültesi’ndeki çalışma süresinde hem kent halkının hem de bölge insanlarının yoğun ilgisine karşılık dermatolojik sorunlarına adeta derman oluyordu. Doç. Dr. Nazik, hedefleri doğrultusunda Tıp Fakültesi’ndeki görevinden ayrılarak kendi Dermatoloji ve Güzellik Kliniği’ni hizmete açtı. Onikişubat ilçesindeki Binevler bölgesinde yer alan  kliniğin açılışında AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve KSÜ Rektör Yardımcısı Kadir Saltalı başta olmak üzere Nazik ailesinin çok sayıda sevenleri bir araya geldi.

Nazik’i, meslektaşları da yalnız bırakmadı. Açılış kurdelesini Mücahit Kara ile KSÜ Rektör Yardımcısı Kadir Saltalı ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte kesen Nazik, kliniğinde yer alan hepsi son teknoloji ürünü cihazlar ile ilgili konuklarına bilgi verdi. Nazik, dermatolojik hastalıkların tedavisinin yanı sıra, kozmetik uygulamalar botox, dolgu, mezoterapi, prp, kimyasal peeling, cilt bakımı, lazer uygulamaları, yüz ve vücut germe, sıkılaştırma, yüz ve vücut gençleştirme, çatlak tedavisi, geniş gözenek tedavisi, akne izleri, kılcal damar tedavileri, lazer uygulamaları ile kalıcı makyaj ve masaj uygulamaları yapıldığını anlattı.

“KENDİME GÜVENDİĞİM İÇİN DE KENDİ İŞ ALANIMI OLUŞTURMAK İSTEDİM”

Açılış sonrası hem kendisini tanıtan hem de çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hülya Nazik, Dermatoloji ve Güzellik Kliniğinde sadece cilt hastalıkları sorunları yaşayan hastalara değil, kozmetik işlem yaptırmak isteyenlere de hizmet verileceğini söyledi. Nazik, sözlerine şu şekilde devam etti, “Meslekte belli bir tecrübem oldu, kendi kendime yetebilir bir durumdayım. Bir hastanın, dermatolojik bir şikayeti ya da kozmetik bir sorunu olsun tek başıma değerlendirip sonuçlandırabilecek güç, kuvvet ve tecrübeye sahibim. Kendime güvendiğim için de kendi iş alanımı oluşturmak istedim. Benim için de farklı bir platforma geçiş oldu ama inşallah en kaliteli hizmeti hastalarımıza vermek istiyoruz. Burada dermatoloji noktasında rahatsızlıkları olan hastalarımızı muayene edeceğiz. Hastalarımızın dermatolojik rahatsızlıkları noktasında takiplerini yapacağız. Bir taraftan da kozmetik uygulamalar yapacağız. Dolgu, botoks, altın iğne, PRP, kimyasal peeling, gençlik aşısı, buz lazer gibi aslında çok fazla talep gören tedavi şekilleri kliniğimizde uygulanacak.”

“ETKİN BİR TEDAVİ VE MUAYENE İMKÂNININ SAĞLANDIĞI ORTAM HAZIRLADIK”

Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden Nazik, vatandaşlara rahat ve ferah bir ortam oluşturmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Hasta mahremiyetine önem göstererek etkin bir tedavi uygulayacaklarını anlatan Nazik, “Bugün açılışımıza katılan herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum gösterdikleri ilgiden dolayı. Gerçekten de herkes güzel ve ferah bir ortam buldu. Öyle de olduğunu düşünüyorum, halkımıza bu ferahlığı yaşatabilmek için çaba gösterdik. Hastalarımıza güzel ve nezih bir ortam yaratmaya çalıştık. Hasta mahremiyetinin korunduğu, etkin bir tedavi ve muayene imkânının sağlandığı ortam hazırladık. İnşallah gelen hastalarımız memnun kalacaklar” şeklinde konuştu.

“HEM SAĞLIK HEM DE BAKIM NOKTASINDA ÖNEMLİ VE KIYMETLİ BİR YER OLACAK”

Açılışa katılan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da, Hülya Nazik’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, dermatolojik ve güzellik sorunlar noktasında yetersiz yerlerde kötü sonuçların görüldüğünü hatırlatarak, Nazik’i oluşturduğu hijyenik ve son teknoloji klinik için tebrik etti. Kara, “Doç. Dr. Hülya Nazik hanımefendinin dermatoloji ve kozmetik kliniğindeyiz. Öncelikle şehrimize ve ilçemize bu güzel kliniğin hayırlı olmasını diliyorum. Bu noktada hepimizin malumu bazen gerekli ekipmana ve hijyenik ortamlara sahip olmayan işletmeler ya da sağlık kuruluşlarında bir takım işlemler yapıldığında insanlarımızın gerçekten büyük sıkıntılar yaşadığına, geri dönülmez zararlar verdiğine hepimiz şahit oluyoruz. Hocamız çok uzun yıllar bu alanda çalışmış, bugün de kendi kliniğini açıyor. Daha öce Kahramanmaraş Tıp Fakültesi’nde hastalarını muayene ediyordu. Burayı da geldik, misafirlerimizle birlikte inceledik. Gerekli ekipmanları kaliteli bir şekilde alıp hemşerilerimizin hizmetine sunmuşlar. Hocamıza hayırlı olsun diyorum. İnşallah buranın insanlarımızın hem sağlık hem de bakım noktasında ihtiyaçlarını gidermek anlamında önemli ve kıymetli bir yer olacağına inanıyorum. Hülya Nazik hocamızı tebrik ediyoruz, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÜNİVERSİTEDE HOCAMIZIN ÇOK BÜYÜK HİZMETLERİNİ GÖRDÜK”

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı da Tıp Fakültesi’nde Hülya Nazik’in başarılı çalışmalarına şahit olduklarını belirterek, “Hülya Nazik hocamız daha önce Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültemizde hizmet eden bir hocamızdı. Kendileri özel sektörde hizmet etmeye karar verdi ve bu manada kendi kliniğini bugün hizmete açtı. Biz de bu güzel kliniğin açılışında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Üniversitede hocamızın çok büyük hizmetlerini gördük. Onikişubat ilçemizde ve bölgedeki hastalarımıza nice sağlık vermesini temenni ediyorum” dedi.

Açılışa, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı’nın yanı sıra Kahramanmaraş Tıp Fakültesi Hastane Müdrü Halil Karaçalı, Hatay PTT Başmüdürü Haluk Nazik, Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Harun Oğuzhanoğlu, Gaziantep PTT Başmüdür Yardımcısı Lokman Aksu, Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü Pazarlama Müdürü ve Birlik Haber Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Yusuf Gülpak, Nazik’in meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz