Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor.

Elazığ, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 7 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca 9 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da perakende de tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli misyonunu üstleniyor. Bu kapsamda Deka Grup, vatandaşların yoğun talebi üzerine 10’uncu mağazasını Binevler Uzun Çarşı’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Deka Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, müşterilerinin sesine kulak verdiklerini ve Binevler’deki vatandaşları mağazalarına beklediklerini söyledi.

VATANDAŞLARIMIZDAN OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”
Mağazayı açtıktan sonraki süreçte vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Bilgiç, “Bulunduğumuz mağaza Deka Turkcell Mağazalarının 10’uncu şubesi. Binevler Uzunçarşı’da açıldı. Bizim mağazalarımız genelde çarşıda. Müşterilerimiz, ‘Binevlere neden mağaza açmıyorsunuz? Biz işlerimizi halletmek için çarşıya gelmek zorunda kalıyoruz’ şeklinde çok fazla talep olmuştu. Bizde müşterilerimizin sesine kulak verdik ve Binevler bölgesinin yeni cazibe merkezi olan Uzun Çarşı şubemizi açtık. Mağazamız birkaç gün önce açıldı. Tüm Binevler sakinlerini mağazamıza bekliyoruz. Mağazayı açalı 3-4 gün oldu ve bu süreç içerisinde vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Deka Turkcell Uzun Çarşı şubesi akşam geç saatlere kadar Binevler bölgesinin hizmetinde” dedi.

Haber: Emre Akkış/Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz