İstişare ve değerlendirme toplantısında kısa bir konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Bugün biz burada misafir değil ev sahibiyiz. Milletvekillerimizle birlikte ilçemizin Malkoçoğlu mahallesinde dernek merkezinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım” dedi.

Programın sunucusu Zeki Bahçe'nin, “Başkanım görüyorsunuz artık TATLIDER kabuğuna sığmıyor sizden bir yer talep ediyoruz” şeklindeki sözleri üzerine de Belediye Başkanı Altunay, “Kıymetli dostlarım! Evet, şu anda memnuniyetle görüyorum ki burada çok büyük bir kalabalık var. Çünkü Malkoçoğlu Mahallesi denince akla Kahramanmaraş gelir. Bugün buradan sizlere, size yakışan güzellikte bir dernek binası sözü veriyorum” şeklinde konuştu. Altunay’ın dernek merkezi için yer taahhüdünde bulunması salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil ise, böylesine coşkulu ve kalabalık bir şekilde hemşerileri ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Çitil, “İstanbul’da yaşayan Afşin Büyüktatlarlı hemşerilerimizin kurmuş olduğu ve uzun yıllardan beri hem birlik ve beraberlikleri hem de başarılı dernek faaliyetleri ile örnek teşkil eden TATLIDER Derneğimize sürekli ilgi ile takip ediyorum ve yeni seçilen Dernek Başkanı İsrafil Bahçe’yi ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyor ve başarılar diliyorum. İsrafil kardeşimin ve Yönetim Kurulu Üyesi hemşerilerimin bizlere göstermiş oldukları yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı hasseden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Salonda bulunan hemşerileri ile İstanbul, Afşin ve Büyüktatlar başta olmak üzere birçok konuda problemin iletildiği birebir karşılıklı soru ve cevap şeklinde bir toplantı da yapan Çitil, kendisine iletilen talep, sorun ve önerilere ilişkin samimi şekilde cevaplar verdi. Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Mehmet İlker Çitil, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın, TATLI-DER dernek üyesi yapıldığı toplantı, karşılıklı hediye takdimi ve Sakal-ı Şerif ziyareti ile sona erdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz