2017 yılından bu yana hem kaliteli hem de başarılı çalışmalarıyla vatandaşların gönüllerinde taht kuran Çırağın AVM, müşteri memnuniyeti önceliğiyle kent halkına hizmet vermeye devam ediyor. Kent merkezinde bulunan 2 mağazasıyla vatandaşlara beyaz eşyadan mobilyaya, ev tekstilinden zücaciyeye varana kadar geniş ürün yelpazesi sunun Çırağın AVM, müşterilerinin teveccühü sayesinde kente yeni şubeleri de kazandırmayı planlıyor.

Özellikle Kahramanmaraş’ın tüm ilçesinde şube açmayı hedefleyen Çırağan AVM, bu kapsamda 3. şubesini Pazarcık’ta açıyor. 1 Kasım’da gerçekleştirilecek açılışa özel çeşitli kampanyaların yer alacağını söyleyen Çırağan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çırak, açılışa özel 1-30 Kasım tarihleri arasında tüm mağazalarımızda bin TL’lik alışverişte 100 TL, 2 bin TL’de 250 TL, 4 bin TL’de 500 TL hediye çeki veriyoruz. Ve ayrıca kampanya süresince fiyatlarımız yüzde 20 daha avantajlı konumda olacak” dedi.

Öte yandan Çırak, 2022 yılında Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçesinde birer mağaza daha açacaklarını duyurdu. 

“GELECEK YILLARDA DİĞER İLÇELERE DE YATIRIMLARIMIZI YAPACAĞIZ”

‘Güvenle Geleceğe’ sloganıyla Kahramanmaraş’ta hizmet verdiklerini söyleyen Çırağan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çırak, Pazarcık’a açılan yeni şubeyle ilgili şunları söyledi: “Kahramanmaraş merkezde 2 şubemiz var, 3. şubemiz 1 Kasım’da Pazarcık’ta açılıyor. Pazarcık yanı sıra diğer ilçelere de aynı yatırımları yatıracağız. Ama bunların kademe kademe olması gerekiyor. İlk yatırımımızı bu yıl Pazarcık’a yapıyoruz ama gelecek yıllarda diğer ilçelere de yatırımlarımızı yapacağız. İnşallah bütün ilçelerde şube açmayı planlıyoruz. En kısa zamanda da bunu bitireceğiz. Pazarcık açılışına özel bütün şubelerimizde geçerli olacak bir kampanyamız var. 1-30 Kasım arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında bin TL’lik alışverişte 100 TL, 2 bin TL’de 250 TL, 4 bin TL’de 500 TL hediye çeki veriyoruz. Ve ayrıca kampanya süresince fiyatlarımız yüzde 20 daha avantajlı konumda olacak. Müşterilerimiz 30 Kasım’a kadar bu fırsattan yararlanabilirler ve bu fırsatı 20 ay ödeme seçeneği ile yararlanabiliyorlar. Taksitli veya peşin olarak ayırmıyoruz, bütün hepsinde kampanyalarımız geçerli. Bu bağlamda bizim diğer rakiplerimize göre en büyük avantajımız ödemelerin faizsiz olması. Biz de müşterilerimizin taksitinde gecikme olsa dahi faiz uygulamıyoruz.”

“50 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”

Çırak, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Biz Kahramanmaraş’ın yerel firmasıyız, biz bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, yatırımlarımızı da bu topraklara yapıyoruz. Buraya da yapmaya devam edeceğiz. 2022 yılında bünyemize 2 şube daha katacağız. Birini Onikişubat ilçesi Binevler Mahallesi tarafına, diğerini de Doğuken Mahallesi tarafına açacağız. Şu anda Çırağan AVM bünyesinde çalışan 50 personelimiz var. 50 kişiye istihdam sağlıyoruz. ”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz