TBMM’nin tatile girmesinin hemen ardından memleketi ve seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren ve kentin her noktasında hem esnaf hem de vatandaşlarla hemhal olan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Bertiz’e çıkarma yaptı. 2 gün boyunca Bertiz’deki tam 14 mahalleyi tek tek dolaşarak, vatandaşların sorunlarını, sıkıntıları ve taleplerini dinleyen Güvenç, çözüm noktasında çaba gösterdi. Bertiz ziyaretlerinde Güvenç’e Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“YORUCU AMA KEYİFLİ BİR ÇALIŞMA ZİYARETİ OLDU”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2 gündür yoğun bir şekilde Bertiz bölgemizi gezdik. Toplam 14 mahallemizde incelemelerde bulunduk. Şunu samimiyetle ifade ediyorum; gerek büyükşehir belediyemiz gerek ilçe belediyelerimiz gerekse teşkilatlarımız yaz boyunca halkımızla beraber oldular ve güzel işlere imza attılar. Artık çalışma mevsiminin sonuna geliyoruz. Bugünlerde artık işlerin toparlanma dönemi. Bizde bunu değerlendirme adına Bertiz bölgesine geldik. Vatandaşlarımız bir yandan üzüm hasat ediyorlar bir yandan cevizi topladılar. Hem onlarla hemhal olalım, onlarla dertleşelim hem de yapılan çalışmaların yerinde incelemesini yapalım dedik. Yorucu ama keyifli bir çalışma ziyareti oldu. Sabah erken saatlerde çıkıyorsunuz akşama kadar mahalle mahalle geziyorsunuz. Ama mutluluk ve gurur verici bir şey.

“VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU”
20 yıllık bir iktidarın mensuplarıyız. Alanda vatandaşımızın yapılan hizmetlere teşekkür ettiğini, şükran duyduğunu görüyoruz. Mutluluklarını gözlerinden okuyoruz. Daha önce yolun olmadığı, sıkıntıların bulunduğu, altyapı eksikliklerinin hat safhada olduğu bölgelerde hizmet götürmenin mutluluğu ve ona edilen teşekkürle karşılaşıyorsunuz. Bunun için ben bu ülkeye hizmet eden taş üstüne taş koyan herkese şükranlarımı sunuyorum. Elbette kendi belediye başkanlarıma, kendi teşkilatlarıma, meclis üyelerime hassaten ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 14 mahalle gezdik ve tamamında hüsn-ü kabul gördük. Eksiklikler çok büyük bir nezaketle ifade edildi. Yapılan hizmetlere içtenlikle teşekkür edildi.

“ANKARA’YA GÖTÜRECEKLERİMİZİN NOTLARINI ALDIK”
Bir siyasetçi olarak bizi en çok mutlu edende şu oldu; ‘Tayyip Erdoğan’ın alternatifi yok. Biz görevimizi biliyoruz. Bir kere daha cumhurbaşkanımızın yanındayız’ dediler. Bu bizim için en büyük mutluluk. İnşallah aynı hızla devam edeceğiz. Gayretlerimiz devam edecek. Var olan sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Meclis kapandı kapanalı bütün yaz boyunca milletvekili arkadaşlarımızla alandaydık. Sorunların çözümünü sağlamaya çalıştık. Ankara’ya götüreceklerimizin de notlarını aldık. Şimdi artık Ankara’ya döneceğiz ve ilgili bakanlıklarla 2022 yılının yatırım programını konuşacağız.

“İLK GÜNKÜ İNANCIMIZLA HİZMET EDİYORUZ”
Vatandaşlarımız müsterih olsun. Hamt olsun Türkiye’de ne yaptığını bilen, işinin başında, ülkeyi iyi yöneten kadrolar var. Aşkla, şevkle, ilk günkü inancımızla hizmet ediyoruz. Bizim için en büyük sermaye halkımızın bize teşekkür etmesidir. Bu inançla yolumuza yürüyoruz. Her şey daha iyi olacak.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz