Onikişubat İlçesi, Üngüt Mahallesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Kampüsü’nün hemen karşısında bulunan ve sektöre farklı bir konseptle giriş yaparak kısa süre içerisinde müşterilerinin ilgi odağı olan By Pipo Cafe, yakaladığı kaliteli ile müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Zengin mutfak kültürü ve aynı zamanda zengin fast-food çeşitleriyle müşterilerini eğlendirdiği kadar damak tadına da hitap eden By Pipo Cafe, canlı müziklerle de eğlenceyi doruğa çıkartıyor.

Geçen haftalarda Günah benim suç benim’, ‘Koştum hekime’ ve ‘Yanıyoruz’ şarkılarıyla Türkiye’yi adeta sallayan Burak King’i ağırlayan ve yaptığı konserle tüm kente nam salan By Pipo Cafe, şimdi de Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Zeynep Dizdar’ı konuk etti. Kendisi için Pipo Cafe’de hazırlanan sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Zeynep Dizdar, birbirinden güzel eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Dizdar, şarkılarıyla beğeni topladı. Konser süresince bir an bile tempoyu düşürmeyen Dizdar, By Pipo Cafe’deki onlarca kişiye unutamayacakları muhteşem bir gece yaşattı.

HARİKA BİR ATMOSFER VARDI”
Gazetemize açıklamalarda bulunan By Pipo Cafe İşletme Sahibi Muhammed Ali Tekçe, müşterilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Tekçe, “Konser çok güzel geçti. Harika bir atmosfer vardı. Biz By Pipo Cafe olarak müşterilerimize olabildiğince en güzel hizmeti sunmayı amaçladık. Daha önce Burak King konserinde de yine güzel tepkiler almıştık. Bu konserde de güzel tepkiler aldık. Konser elbette ki cafemiz adına önemliydi ancak Kahramanmaraş içinde önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte konserlerimiz devam edecek” dedi.

HABER: EMRE AKKIŞ


 


 


 


 



 

Editör: Mahmut Beyaz