Türkoğlu Belediye Başkanlığı görevi sürecinde yaptığı çalışmalarla ilçesinin değerine değer katan ve hâlihazırdaki projelerle Türkoğlu’nun çehresini değiştiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yeni yerinde yayın hayatını sürdüren gazetemize ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Okumuş’u gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve Yazı İşleri Müdürümüz Mahmut Beyaz karşıladı. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ve gazetemiz personelleriyle sohbet eden Başkan Okumuş, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başkan Okumuş’a teşekkür etti. Başkan Okumuş, ziyaret sonrası gazetemiz personelleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

“MANŞET GAZETESİ’NE YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ziyaretin ardından konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Kahramanmaraş’ımızın günlük gazetesi olan Manşet Gazetemizin yeni yerine taşınmasından ötürü ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennilerinde bulunduk. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Arslan Bey ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ile bir süre sohbet ettik. Muhabir arkadaşlarımızla görüştük. Güzel bir ziyaret oldu. Bundan sonraki süreçteki yayın hayatında Manşet Gazetesi’ne başarılar diliyorum” dedi.

İLÇEMİZİN SORUNLARI İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”
İlçesiyle ilgili de bilgi veren Başkan Okumuş, “Bizim hem bütçemiz, hem imkânlarımız, hem gücümüz var. Muhtarların da köylerde, mahallelerde yani kılcal damarlarımızda gücünü bizle birleştirerek, Türkoğlu’muzu en güzel şekilde yönetmek için hizmetleri de en çok alabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yol için bundan sonraki süreçte 5 milyon bütçe ayırdık. Şu anda 6 tane mahallemizde yolla ilgili çalışma yapılıyor, önümüzdeki baharla birlikte bu yol işini bitirmemiz gerekiyor. Birçok mahallemizde bitti şu anki devam eden çalışmalarla da sıkıntıları çözeceğiz. Ondan sonra halı sahalar, taziye evleri ve parkları eksik olan mahallelerimize inşallah bunu gidereceğiz. Vatandaşlarımızı 2024 seçimlerine giderken mahcup etmeyeceğiz. Onun için bire bir çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz