31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 67,60 oy alarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör’e ziyaretler hız kesmeden devam ederken, bir ziyarette baba ocağı Göksun’dan geldi. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve beraberinde belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ile muhtarlardan oluşan yaklaşık 150 kişilik grup Başkan Güngör’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Sayının fazla olmasından ötürü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Güngör, her bir misafirle yakından ilgilendi. Oldukça güzel ve samimi bir ortamın olduğu ziyarette konuşan Başkan Güngör, bu nazik ziyaretinden ötürü hemşerilerine teşekkür etti.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÖZVERİYLE BU ÇALIŞMAYI YÜRÜTTÜK”
Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade eden Başkan Güngör, “Öncelikle Göksunlu hemşerilerimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Akabinde tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten güzel bir seçim süreci yürüttük ve çok güzel bir sonuç aldık. Her zaman ifade ettiğim gibi bu başarının bir sahibi varsa bu tabii cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde partimizin ve hemşerilerimizindir. Yine hep ifade ettim; adaylığımız AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla başladı, Cumhur İttifakı’nın adaylığı ile devam etti. El birliğiyle teşkilatımız, MHP Teşkilatları, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız ve tüm ekibimizle sahada birlik ve beraberlik içerisinde özveriyle bu çalışmayı yürüttük, nitekim bu sonucu elde ettik. Geçtiğimiz hafta sonu partimizin Kızılcahamam’daki toplantısında sayın cumhurbaşkanımızla bir toplantı yaptık. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımızla özel görüşme fırsatı da bulduk. Orada da büyükşehirler arasında en yüksek oyu alan 3’üncü büyükşehir olarak cumhurbaşkanımızın elinden hediye aldık. Burada yine bir başarı varsa bu bir ekip başarısıdır” ifadelerini kullandı.

“ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ HİZMET SÜRECİDİR”
Artık önlerindeki sürecin hizmet süreci olduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, “Mazbatamızı aldıktan sonra biz artık Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduk. Bütün hemşerilerimizi kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde oy versin vermesin herkesin başkanı olacağız. Seçimin kendine özgü bir atmosferi vardı. Uğraştık, çalıştık, kendimizi ifade ettik, projelerimizden bahsettik ve sonuçta milletimizin iradesi nasıl tecelli ettiyse buna saygı göstermek zorundayız. Oradaki atmosferi orada bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Artık önümüzdeki süreç hizmet sürecidir. Biz seçimi geride bıraktık. Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah bu görev süremiz içerisinde meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla iş birliği içerisinde bu süreci yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ İHTİYAÇ VE TALEPLER VAR”
Önemli derecede ihtiyaç ve taleplerin olduğunu belirten Başkan Güngör, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Tabii önemli ihtiyaç ve talepler var. Bunların yapılanları var, eksiklikleri var. Bu ihtiyaçlar biz yaşadığımız sürece var olacaktır. Bizde bu sorumluluğu üstlenen kişiler olarak bunları bir plan dâhilinde, imkânlar ölçüsünde ve hemşerilerimizin beklentileri ölçüsünde gidermeye çalışacağız. Ekip olarak bunun için çalışıyoruz. Sadece büyükşehir olarak değil, tüm ilçe belediyeleri olarak ekiplerimiz birlikte çalışıyorlar, öncelikleri ortaya koyuyorlar. Mesela bu yıl ne yapacağız? Hangi ilçemizde ne yapacağız? Önümüzdeki süre içerisinde ne yapacağız? Bir sonraki yıl içerisinde ne yapacağız? Bu 5 yılı takvimlendirmeye çalışıyoruz.”

“RABBİM HEPİMİZİ MUVAFFAK ETSİN”
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise şunları kaydetti: “Biz 2. dönem olarak bu mecliste ilimiz adına alınan kararları inşallah tesis ediyoruz. Rabbim bizlere bu dönemde güzel hizmetlere vesile olacak kararlar almayı nasip etsin. Kahramanmaraş'ın en önemli kararları burada alınıyor. Bugün burada belediye meclis üyelerimiz var, muhtarlarımız var, kadın kolları başkanımız var, gençlik kolları başkanımız ve üyeleri var. Sağ olsunlar dün biz haber ettik, daha önceden planlı işleri olanlar vardı ama gene de yüzde 80, yüzde 90 katılım var. Göksun'un yöneticileri olarak parti yöneticilerimiz var. Rabbim hepimizi inşallah muvaffak etsin. Bizim burada bulunuşumuzun en büyük vesilesi bu ekip. Bu ekibimize de canı gönülden şükranlarımı arz ediyorum.”

“BİR BÜTÜN OLARAK HEPİMİZ ARTIK GÖKSUNLUYUZ”
AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül’da, “Öncelikle 31 Mart seçimlerinin ülkemize ve Kahramanmaraş'ımıza hayırla vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bir ilçe başkanı olarak bizim en büyük temennimiz seçimlerin vukuatsız bitmesiydi. Muhtarlıklarda sıkıntı çıkacak falan dendi ama bütün muhtarlar için söylüyorum bir olgunluk gösterdiniz. Çok şükür hiçbir beldemizde ve mahallemizde her hangi bir vukuatımız çıkmadı. Bundan sonraki süreçte ben bir ilçe başkanı olarak, belediye başkanım, MHP ilçe başkanım, büyükşehir belediye başkanım ve meclis üyelerimizle birlikte artık bölünmeden parçalanmadan bir bütün olarak hepimiz artık Göksunluyuz” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış/Mehmet Can Tekdöş

Editör: Mahmut Beyaz