Yaptığı ziyaretlerle sık sık basın mensuplarıyla bir araya gelen ve gayreti, heyecanı tutkusu ile kent basınını daha da güçlendirmek isteyen KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Kent basınına öncülük eden bir cemiyet profili oluşturmak isteyen ve bunun yanında basının bir, beraber, güç birliği yaparak, aynı anda hareket etmesi için yoğun çaba gösteren Başkan Deveboynu, ziyaretler kapsamında bu kez ki durağı Edeajans oldu. Ziyarette Başkan Deveboynu’nu Edeajans Genel Koordinatörü Mustafa Nuri Şirin karşıladı. Yapılan ziyarette bir süre görüşen ve kent basını için karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunan ikili, basın için güç birliği çağrısında bulundu. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Deveboynu, Edeajans’a başarılar dilerken, Genel Koordinatör Şirin ise bu nazik ziyaretinden ötürü Başkan Deveboynu’na teşekkür etti.

HEDEF: BASININ DAHA ETKİN OLMASI
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Deveboynu, şunları söyledi: “Biz cemiyetle alakalı sizin gibi arkadaşları, ağabeyleri görmek istiyoruz. İnşallah, her geçen gün daha etkin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz; Kahramanmaraş basınının karşılaştığı sıkıntıları çözüme kavuşturarak daha etkin olmasını sağlamaktır. Bu konuda tecrübelerinizden yararlanarak desteğinizin devamını bekliyoruz.”

BÖYLE BİR AŞK VE HEYECAN GÖRMEDİM”
Genel Koordinatör Şirin ise, şu ifadelere yer verdi: “Başkanlık görevini devir aldığınız günden bu yana sizin gayretli çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Heyecanınız ve şevkinizin fazla olması bizleri basının güçlenmesi adına umutlandırıyor. Bunca yıllık meslek hayatımda da sizin gibi iştahlı, gayretli bir başkan da görmedim. İnşallah bu aşkınız, şevkiniz ve heyecanınız uzun soluklu olur. Basının gelişmesi adına yapacağınız her çalışmada sizlere destek olmaya devam edeceğiz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz