Kahramanmaraş Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda 2015-2016 eğitim öğretim döneminde başarıyı yakalayan öğrencilere ödül verildi.   

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Değerler Eğitimi ve Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor projeleri kapsamında Ziya Gökalp İlköğretim okulunda yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi sonucunda başarıyı yakalayan öğrencilere ödülleri verildi.

‘EKİP RUHUNU HİSSETTİK’

Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, 2015-2016 yılında değerli öğretmenlerin ve öğrencilerin gayretleriyle bu ödülleri aldığını söyledi. Türköz, “Bir yıl boyunca projelerde ödül alan öğretmen ve öğrencilerimizi onure ettik. Bu okula birkaç kere gelmiş bulunmaktayım. Buradaki ekip ruhunu, heyecanı hissettik. Bu ekip ruhu olunca başarıların devamı geliyor. Onlarca projenin arasında dereceye girdiler. Özellikle okuma birliği alanlarda ve değerler eğitimi projesi kapsamında çok değerli katkılar sağladılar. Bu performansın karşılığında başarılı olaraktan ödüllerini hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz aldı. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

‘ÇOK GAYRET GÖSTERDİK’

Ziya Gökalp Okul Müdürü Mustafa Baydemir ise şunları kaydetti: “Ziya Gökalp ilkokulu olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılına başladığımızda sosyal ve akademik olarak her türlü faaliyeti yerine getireceğimizi kurum kararlarıyla almıştık. Bu sebep dolasıyla İl Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu iki güzide proje Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi ve Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor projesini ödüllü alarak bu proje üzerinde çok çalıştık. Kahramanmaraş değerler Eğitimi projesinde il 3. Olmamızı, Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor projesinde 4. Sınıflar kategorisinde Dulkadiroğlu ilçe 1.’liği ve aynı zamanda il 4.’lüğünü alarak 2015-2016 eğitim öğretim yılını kapatmış bulunuyor.”


Haber: Meliha Şeyda Akçakale

Editör: Mahmut Beyaz