Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun da geçtiğimiz aylarda 16. Genel Kurul heyecanı yaşanmış ve Ekrem Karaoğlan Başkanlığı Ergün Önal’dan devralmıştı. Bir taraftan yönetimiyle birlikte Federasyonun faaliyetlerini artırmaya çalışan ve bir taraftan da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Karaoğlan, yönetimiyle birlikte Türkiye Ampute 1. Lig’e yükselme mücadelesi verecek olan Kahramanmaraş Ampute Takımı’nı Batıpark Futbol Sahasında ziyaret etti. Burada teknik heyet ve sporculara tatlı ikramında bulunan Karaoğlan, takıma Ankara’da yapacakları mücadelede başarılar diledi.

“ASKF OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Karaoğlan, ziyarette sporculara şunları söyledi: "Biz ASKF olarak her zaman sizlerin yanında olmaya gayret ediyor, bu noktada her türlü girişimleri yapıyoruz, bizlerde ulaşım, malzeme ve her konuda sizlere sahip çıkan ve destek olan kurum ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz, sizlere de Ankara'da vereceğiniz mücadele de başarılar diliyoruz.”

“İNŞALLAH BİR ÜST LİGE ÇIKARAK İLİMİZE DÖNERİZ”

ASKF'nin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Halit Bekereci ise şu ifadelere yer verdi: "Ekrem Karaoğlan ve Yönetiminin desteklerini her zaman yanımızda hissettik, bugünde yanımızda oldular tatlı ikramları ve başarı dilekleri ile bizlere moral verdiler, tekrar teşekkür ediyoruz, inşallah bir üst lige çıkarak ilimize döneriz."

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz