30 Mart 2014’de gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti’nin Onikişubat Belediye Başkan Adayı olarak seçimi kazanmasının ardından, kurucu belediye başkanı olarak göreve başlayan, geçen süreçte de de başarılı bir 5 yılı geride bırakan Hanefi Mahçiçek, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’nde bir kez daha AK Parti’nin Onikişubat Belediye Başkan Adayı olmuştu. Ayrıca sadece AK Parti’nin değil, Cumhur İttifakı’nın da Onikişubat Belediye Başkan Adayı olan Hanefi Mahçiçek, görev süresinde inşa ettiği yapıların gelecek nesillere faydalı bir miras olması amacıyla sadece bina inşa etmezken, insan odaklı ve bulunduğu bölgeye can suyu olan projelerle ilçesinin her noktasını yatırımla zenginleştirmesiyle dikkatleri üzerine çekti.

BAŞKAN MAHÇİÇEK YATIRIMLARIYLA ÖNE ÇIKTI

Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki eksiklikleri belirleyen ve çözüm için kolları sıvayan Başkan Mahçiçek, yapımı hızla devam eden yeni belediye hizmet binası, asfalt plenti, eğitim binaları ve sosyal tesislerinin yanı sıra sayılamayacak birçok projeyle “Model ve Modern Bir İlçe” hedefi doğrultusunda 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle EXPO 2023’ü Kahramanmaraş’a kazandıran Başkan Mahçiçek, yaptığı onca yatırımlar sonucunda bir kez daha Onikişubat Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti. Mahçiçek, yeniden aday olarak gösterilmesi sebebiyle AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’nda ilçe halkının tebriklerini kabul etmeye devam ediyor. Ayrıca vatandaşların sorunlarını da dinleyerek çözüm yolları arayan Başkan Mahçiçek, yoğun ilgiyle karşı karşıya kaldı. 

“VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ”

Vatandaş buluşmaları sonrası açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, halkın sorunlarına çözüm ürettiklerini belirterek, “Geçtiğimiz gün değerli ilçe başkanımızla beraber istişare etmiştik, bugün de partimizde sıkıntıları ve problemleri olan hemşerilerimizle buluşalım, onların sorunlarını dinleyelim dedik. Dinlediklerimizin içerisinde sorunlarına çözüm üretebileceğimiz konulara bakalım diye düşündük. En önemli amacımız vatandaşlarımızla beraber olmak, varsa sıkıntıları bunları tespit etmek, çözümü noktasında katkıda bulunmak. Bu münasebetle yaklaşık 3 saat boyunca halk buluşmaları kapsamında partimize gelen insanlarımızın sıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye çalışacağız. Bu buluşmalarımızı belli aralıklarla devam ettireceğiz. Çok sayıda vatandaşımız geliyor, bir taraftan bize hayırlı olsun diyorlar bir taraftan da sıkıntıları ve problemlerini anlatıyorlar. Bugünkü çalışmalarımız bu bağlamda devam ediyor” dedi.

“SIKILMADIK EL, GEZİLMEDİK MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ali Köfte ise 31 Mart’a kadar Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek ile birlikte sıkılmadık el, gezilmedik mahalle bırakmayacaklarını belirterek, “Onikişubat Belediye Başkan adayımız ve aynı zamanda Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile istişareler yapmıştık. Teşkilatımıza kendisini davet etmiştik, kendisi de davetimize icabet etti. Bugün de Başkan adayımız Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatımızda vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunları olanların sorunlarını çözüme kavuşturmak noktasında yardımcı oluyor. Biliyorsunuz 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimler için Onikişubat Belediye Başkanımız yeniden aday gösterildi. İnşallah bu süreçte teşkilatımız ve Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile 31 Mart’a kadar eli sıkılmadık vatandaş, gezilmedik mahalle bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek yaklaşık 3 saat boyunca vatandaşları kabul etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz