İller Bankası-KASKİ işbirliği ile yapılan Çağlayancerit ilçesi Kanalizasyon Şebeke Hattı Yapım işinde çalışmalar devam ediyor.

Proje kapsamında ilçe genelinde toplam 42 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak olup, çalışmalarda önemli ölçüde ilerleme kaydedildi. Projede 34 kilometrelik kısım tamamlandı. Ekiplerin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hafta sonu, çalışmaları incelemek üzere Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Çetin Hurşitoğlu ile birlikte ilçede bulunan Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürü Altunok, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Altunok, çalışmalar hakkında açıklamada bulunup şunları söyledi.
İLÇELERİMİZDE KANALİZASYON SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ
“Büyükşehir belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un talimatları doğrultusunda ilçelerimizde kanalizasyon sorunu olmaması için ehemmiyet gösteriyoruz. Çağlayancerit’te Büyükşehir olmadan İlçe Belediyesi tarafından yapım çalışmaları başlatılan, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasından sonra ise KASKİ Genel Müdürlüğümüzün yetki ve sorumluluğuna giren Çağlayancerit İlçesi Kanalizasyon Hattı yapım işini İller Bankası ile ortaklaşa yürütüyoruz. Çalışmalarda önemli ölçüde ilerleme kaydedildi. 34 km kanalizasyon şebeke hattı tamamlandı. Hattımızın gittiği güzergâhtaki kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarda vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına her türlü önlemi alıyoruz’’ dedi.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz