Her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da birbirinden ilginç gerçek hayat hikayelerini gündeme taşımaya devam ediyor. Henüz 16 yaşında olan ve 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen gencin annesi Cennet, kızına bunu yapanların cezalarını çekmelerini istiyor. 2 aylık hamile olan 16 yaşındaki kızımı mağdur ettiler diyen anne, kızına bunu yapanların biran önce ortaya çıkmasını istiyor. Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’ne bağlı Narlı Mahallesi’nde babası ile birlikte yaşayan ve 3 ay öncesine kadar evsiz olan genç, annesinin kendisine babası ile yaşayabileceği bir ev ortamı oluşturduğunu 3 aydır babası ile burada yaşadığını belirtti. Madde bağımlısı olan babasının kendisiyle ilgilenmediğini, annesinin ise başka bir adamla evlenip Antalya’ya yerleştiğini söyleyen genç kız, yaşadığı mağduriyet karşısında tek suçlunun anne ve babası olduğunu ifade ederek ,“Annem beni bırakıp gitmeseydi, bana sahip çıksaydı başıma bunlar gelmezdi” dedi.

BENİM HAYATTA İSTEDİĞİM HİÇBİR ŞEY YOK

Genç kız: “Annem ve babam 2017 yılında ayrıldı. Zaten annem babamı sevmiyordu. Babam madde bağımlısı Ayrılmadan önce sürekli kavga ediyorlardı. Şiddet ortamında büyüdüm. 6’ncı sınıfa kadar okudum. Annem ve babam ayrılınca tüm düzenimiz bozuldu. Eğitim hayatımı devam ettirmek isterdim ama annemle babam yüzünden kendimi okula veremedim. Anneme ve babama karşı hiçbir duygum yok onlara karşı hiç bir şey hissetmiyorum. Annem bana yanlış yaptı. Şu an kendisi kocasıyla birlikte Antalya’da yaşıyor. Oraya yanına gittiğim zaman karanlıkta korktuğum için kendisine benimle uyumasını söyledim ama o yine kocasının yanına gitti benimle birlikte uyumadı.

ANNEM BENİM YERİME KOCASINI TERCİH ETTİ

Annem beni çok isteseydi yanına alırdı. Benimle mücadele ederdi. Beni bırakıp başka bir adamın yanına gitmezdi Bu saatten sonra ben annemin yanında kalmak istemiyorum çünkü o beni kocasına tercih etti. Kocası bana şiddet uygulamaya kalktı. Annem beni yarı yolda bıraktı. Annem için kocası daha önemli. Ben böyle bir mağduriyet yaşamama rağmen yine benim yanıma gelmedi. Kendisi beni yanına çağırdı. Annemle yaşamayı çok isterdim ama kendisi kocasından vazgeçmiyor.

BİR ANNE EVLADINI ÖLSE DAHİ BIRAKMAZ

Anneme yaşadığım durumu anlattığımda halamın yanındaydım annemden gelip bana destek olmasını istedim kedisi benim isteğimi geri çevirdi ve ben oraya yapayalnız kaldım. Yengem beni dövmeye kalktı ve bir annen bile yok dedi. O an ben kendimi çok kötü hissettim. Ben bu haldeyken annemin beni yarı yolda bırakmaması gerekiyordu. Bir anne evladını ölse bile bırakmaz. Bir kadının kocaya ihtiyacı yok bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilir.

HAYATIM BOYUNCA KİMSE BANA SAHİP ÇIKMADI

Bu yaşıma kadar hayatım boyunca bana hiç kimse sahip çıkmadı. Biraz babam koruyordu beni ama artık başıma gelen bu olaydan sonra beni babamda istemiyor

SÖZ VERİYORUM! BUNDAN SONRA KIZIMI ASLA BIRAKMAYACAĞIM

Milyonların önünde kızına söz veren acılı anne: “Bundan sonra kızıma söz veriyorum. Kızımla birlikte kendimize yeni bir hayat kuracağım ve birlikte mücadele edeceğim. Bu saatten sonra kızım için mücadele edeceğim ve onunda okumasını istiyorum. 

YALAN SÖYLÜYOR… YAŞADIĞIM HER ŞEYİN SUÇLUSU ANNE VE BABAM

Annesinin bu sözlerine karşı, “Anneme inanmıyorum, kendisi yalan söylüyor. Ben ne istediğimi unuttum. Bu kadar olaydan sonra şu an bunu söylemesi çok saçma.  Bu sözleri bana önceden vermesi gerekiyordu. Beni kaç kere başka adamlar için terk etti. Benim yaşadığım bu olay anne ve babamın suçu” diye konuştu.

HABER: KÜBRA ŞİMŞİR

Editör: Mahmut Beyaz