Nereden nereye....Bir zamanlar gençlerin gözünde işverenler bir öcüydü... 1970’li yıllarda patronlara düşman gözüyle bakılırdı...Bir jenerasyon Kemal Sunal filmlerinin; ‘işçiler kardeş, patron kalleş’ sloganlarıyla büyüdü.

Dünya değişti,Türkiye değişti... Şimdi üniversiteliler holding sahiplerine ödül veriyor.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üniversitelerinde bir anket düzenleniyor. En başarılı iş adamı olarak da Hanifi Öksüz seçiliyor.

Gençler ankette Öksüz’e oy verirken; ülke ekonomisine katkıları,hayırseverliği , beyefendi ve mütevazi kişiliğini kıstas almışlar.

Üniversiteli gençliğin tercihi Hanifi Öksüz...Öksüz, aldığı oylarla ülkemizin ünlü iş adamlarını geride bırakmış.

Her şehrin kültürel kimliğini taşıyan ünlü işadamları vardır.Gaziantep denince Apdulkadir Konukoğlu...Adana ‘dan rahmetli Sakıp Sabancı... Denizli’den Ahmet Zorlu...Malatya’dan Ahmet Çalık ve Kahramanmaraş’tan Hanifi Öksüz...

Hanifi Öksüz ve KİPAŞ...Birbirleriyle özdeşleşmiş iki marka..

Kipaş; 8.000 kişiyi aşan insan kaynağı, 1 Milyar Dolar ‘a yaklaşan cirosu ve sahip olduğu değerlerle, uluslararası piyasalarda da tanınan bir şirketler grubu...Son başarısı ile de gururlandırıyor... Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluş 2016” araştırmasının sonuçlarına göre; KİPAŞ Holding 4 şirketi ile listede...

Hanifi Öksüz’e bir başka ulusal ödül, ünlü ekonomi dergisi Capital’dan..Dergi, Türkiye'nin gönlü en zengin 50 iş insanı’arasında 22’inci sırayı verdi.

KİPAŞ, Türkiye ekonomisinin lokomotif gruplarından biri haline geldi...KİPAŞ’ la özdeşleşen isimde; dinamik, girişimci iş adamımız Hanifi Öksüz oldu.

Kahramanmaraşlı Hanifi Öksüz artık ulusal bir marka...Hem Kahramanmaraş'ın, hem yerli ve milli ekonomi dünyamızın gülen yüzü...