Üzerinden iki yıl geçtiği halde,yaşadığımız kabus gibi kara geceyi anlamakta zorlanıyorum.

Bir tarafta kendi halkının üzerine kurşun sıkıp, bomba yağdıran beyni yıkanmış zavallılar!..Bir tarafta bağımsız Türkiye ruhuyla etiyle,kemiğiyle,bedeniyle tanklara,uçaklara direnen Türk halkı...

Bu nasıl yaman çelişki ALLAHIM?..

Büyük fotoğrafa bakarken, yaşadığım şaşkınlığı ve kızgınlığı halen üzerimden atamıyorum.

15 Temmuz Direnişi sadece Türk tarihi için değil dünya demokrasi tarihi için bir kazanımdır.Ezan ve salalarla sokağa dökülen bir millet, onurlu mücadelesiyle eşine az rastlanır bir destan yazdı.Darbelerle halkın durdurulamayacağı bir daha kanıtlanmış oldu.

Bu milletin var olma kararı ve kararlılığını hesap edemeyen üst akıl ,yazdıkları senaryoyu hayata geçiremediler.Adını ister haşhaşi ister mankurt veya beynine çip takılmış robotlar deyin, piyonları kaybetti.

Üzerinde yıllarca çalışılmış bir kirli proje olduğu belli...Bunu halen anlamakta zorlananlara da şaşırıyorum. Yaşadığımız acı olaylar kesinlikle sulandırılamaz ve unutturulamaz.

Milletimize vatanımıza karşı başlatılan bu alçakça saldırıda 250 şehit verdik.Binlerce gazimiz var.Ama bayrağımızı indiremediler,ezanımızı susturamadılar;yabancı postallar topraklarımıza ayak basamadı .

Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklarda çok badireler atlattık.Atalarımızın canıyla.kanıyla bu topraklar vatan oldu.

Şanlı tarihimiz şahittir.

Yeniden Türk halkı,Çanakkale ve Kut'ül Ammare,Kurtuluş Savaşını aratmayan direniş ruhuyla olağanüstü bir destan daha yazdı.

15 Temmuz şehitlerini saygı ve minnet duyguları ile anarken, gazilere de sağlıklar diliyorum.