“ MEN DAKKA DUKKA”…  “EDEN BULUR” …

                  Osmanlı’ya yıllarca hasta adam diyen, yıkmak için ellerinden geleni yapan, entrikalar hainliklerle ve savaşlarla sonunda onu yıkan bir Avrupa…

                  600 yıl boyunca İslam’ın bayraktarı, insanlığın ve merhametin önderi, başı sıkışanların, dara düşenlerin yardımcısı ve koruyucusu olan Osmanlı İmparatorluğu, yıkıldıktan sonra yeri doldurulamayan kayıp bir hazineydi. Yıllarca Osmanlı yıkıldıktan sonra kurulan cumhuriyetimizi ayağa kaldırtmamak, Türklerin ve İslam’ın yeniden yükselmesini engellemek için iç ve dış güçlerle ellerinden geleni yapıyorlar. Yaklaşık 79 sene de bunu başardılar. Ta ki Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeniden silkelenip ayağa kalkmaya başlayana kadar. 2002 yılından bu yana içerde ve dışarda onca hainliğe, darbe girişimlerine rağmen ayakta duran, düşmanlarına korku, dostlarına güven veren bir Türkiye var artık. Küllerinden yeniden doğan, “kendini öldürmeyen şeyin daha da güçlendirdiği” bir Türkiye’yi yanlarına almak varken hep karşılarına almaya çalışıyorlar safça.

 Osmanlı’dan sonra elbette dünyanın ihtiyacı olan merhametten yoksun büyük devletler ortaya çıktı. Büyük Britanya Krallığı, ABD ve Rusya. Ama takdir edersiniz ki dünyayı her geçen gün daha da kaosa sürükleyen ülkeler bunlar. Avrupa büyümesini tamamlamış, şimdilerde duraklama devrinde ve yavaş yavaş yıkılma ve dağılma sürecine giriyor. Bu süreçte yaklaşık 15 yıl önce yeni ve güçlü Türkiye’yi yanlarına alsalar bambaşka konumda olabileceklerken, hala bizi karşılarına alma saflığını gösteriyorlar. O yüzden de günümüzde ABD’nin kurduğu oyunlarda hep kaybeden taraf oluyorlar uzun bir süredir. Türkiye’yi yanına alan kazanır, tıpkı son dönemlerde birlikte ABD’nin tekerine çomak soktuğumuz Rusya gibi. Rusya Putin’le birlikte yeni bir ivme yakaladı. O yüzden Amerika’nın işi zor.

İşte bu hasta Avrupa,  “yıllardır adamları dışladık ama onlarsız olmuyor” diye silkelenip yaptığı yanlıştan döneceğine aksine daha da adileşiyor. Terör örgütlerine kucak açan, onlara eğitimler veren, kamplar kuran Avrupa, 15 Temmuz için oradaki vatandaşlarımızı ziyaret edecek siyasilerimize engeller koymaya çalışıyor. Terör örgütü üyelerini iade etmek şöyle dursun,  o hain gece yaşananları tiyatro kabul eden, orada yaşayan halkıma seslenmek isteyen büyüklerime engel olan Avrupa yaptığı hatayı anladığında iş çoktan geçmiş olacak.

Osmanlı’ya hasta deyip bitiren Avrupa’nın da günümüzde hasta olduğu, bir gün onun da dağılacağı ve yok olacağı muhakkaktır. E ne demişler “ EDEN BULUR”…