Avrupa Güreş Şampiyonasında... 3 Altın Madalya. Arif Özen  Ramazan Sarı , Zeynep Yetgil Altın madalya.  Feyzullah Aktürk Gümüş ,  Erhan Yaylacı ve Oktay Güngör bronz madalya kazandılar.

Serbest te ise:  2 Altın 1 Gümüş , 2 Bronz  olmak üzere 5 Madalya kazandık...Toplamda ise 3 ALTIN 3 Gümüş  7 Bonz olmak üzere  13 MADALYA Kazandık...Roma'da düzenlenen Avrupa Gençler Serbest Güreş Şampiyonasında ;Sancaktepe Bld. Spor Güreşçisi 86 kg Arif ÖZEN Ermeni rakibi Mher Markosyan'ı (6-0) Azerbaycanlı İslam İlyasov'u (10-0) sayı tuşuyla yenerek geldiği yarıfinalde Gürcü rakibi Demur Megeneishvili'yi de (7-6) yenerek yükseldiği finalde Macar Patrick Szurovszki  ile karşılaştı. Arif ÖZEN rakibini (4-2) yenerek Avrupa şampiyonu olarak Altın Madalya  kazandı. Yine Sancaktepe Bld Güreşçisi Ramazan Sarı da Bulgar, Ukraynalı, Ermeni ve Moldovalı Adrian Grosul'u (7-4) yenerek Altın madalya kazandı .Böylece Türkiye Avrupa Şampiyonasında Zeynep Yetgil ve Ramazan Sarı'dan sonra 3.Altın Madalyayı kazanmış oldu.

               92 kg Erhan Yaylacı I yarıfinalde Rus rakibi Azamat Zakuev'e yenilince Bronz Madalya için repesajdan gelen Moldavalı George Erhan ile karşılaştı.Güreşçimiz rakibini (14-4) sayı tuşuyla yenerek Bronz Madalya kazandı .Bu sıklette diğer Bronz Madalyayı Almanya adına güreşen Ertuğrul Ağca Gürcü rakibini yenerek kazandı.125kg Oktay Güngör  de yarıfinalde Ukraynalı rakibi Yuri İdnizskyi'ye ilk devresi (6-6) biten maçta son anlarda verdiği puanlarla (14-10) yenildi. Güreşçimiz Bronz Madalya için karşılaştığı Moldovalı Samhan Jabraliov'u (4-4)  iki 2 puanlık oyun yaptığı ve son puanları aldığı için yenerek Bronz Madalya kazandı.Böylece Türkiye:

               Serbest Stilde ; 2 Altın Madalya (Arif Özen ve Ramazan Sarı) ,1 Gümüş Madalya (Feyzullah Aktürk) .2 Bronz Madalya .( Erhan Yaylcı, Oktay Güngör ) toplamda 5 madalya kazandı.

Bayanlar da ; 1 Altın Madalya  (Zeynep Yetgil), 2 Gümüş Madalya ;( Aynur Erge ve Ayşegül Özbeğe )

3 Bronz  Madalya ;Eda Tekin, Aslı Demir, Kadriye Aksoy.Bayanlarda toplam 6 madalya.

Grekoromende ; 2 Brnoz  Madalya ;( Cihat Liman ve İsmail Gün).Toplamda ;3 Altın ,3 Gümüş ,7 Bronz

 olmak üzere toplamda 13 Madalya ile Başarılı bir sonuç elde ettik.En son 2015'te İstanbul'da yapılan Gençler Avrupa Şampiyonasında ; 3 Altın ,6 Gümüş ,4 Bronz ve toplamda 13 madalya kazanmıştı.

Genel Takım Sıralamasında Serbestte takımımız Avrupa 4.sü Genç bayanlarda  Avrupa 3.sü oldu.

Minderin Arslanlarına  Teşekkürler...Nice başarılı şampiyonalar temennisi ile.