15 Temmuz 2016…Ülkemizin yaşadığı en karanlık gece.

Memleketimin dört bir yanında, kahramanlık öykülerinin yazıldığı o gece…

Türk milletinin yıllarca dilden dile büyük destan yazdığı diriliş ve kurtuluş gecesi…

7’den 70’e genciyle, yaşlısıyla tanklara karşı duran, atılan hain kurşunlara karşı bedenlerini siper eden memleketimin yiğit insanlarının gecesi..

Ve vatan, millet ve bayrak uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 251 şehidimiz,2196 gazimiz...

En karanlık geceyi unutmak mümkün mü?

YÜREĞİMİZDE DERİN ACILAR BIRAKAN 15 TEMMUZ’U İYİ ANLAMAK GEREKİYOR.

ÖNCELİKLE 15 TEMMUZ, AÇIK BİR ULUSLARARASI OPERASYONDUR.

Bir NATO operasyonudur! Bir siyasi mühendisliktir.

Coğrafyamızda yeni bir Suriye-Irak yaratmaktır.

Usta gazeteci- yazar Nedim Şener, konuşmacı olarak katıldığı bir söyleşide, bu kanlı oyunu çok güzel dile getirmiş:

'15 Temmuz'dan sonra batının siyasete bakışının bir tercih olduğunu gördüm. 15 Temmuz'da gözünü kapattılar. ABD Başkan Yardımcısı'nın 'Bİz internet oyunu sandık' gibi bir cümlesi oldu. Ben bu kadar ahlaksızca bir cümle daha duymadım. Akıncı iddianamesi çıktıktan sonra gördüm. NATO saat 02.30'a kadar bizim bütün hava hareketlerimizi merkezinden izliyor. Sonra bağlantıyı kesiyor. O saate kadar İncirlik'ten 2 tane yakıt tankeri uçağı havalanmış İstanbul, Ankara'daki uçaklara yakıt veriyor. Üçüncü uçakta havalanmış. Şimdi bunun NATO'nun bilmemesi mümkün mü? İncirlik'ten 3 yakıt tankeri havalanıyor bu Türkler acaba Suriye ile görüş ayrılıkları var, bu tanker uçakları nereye gidiyor diye bir dertleri yok. Siz hiç düşünmediniz mi kardeşim, bu uçakları napıyorsunuz diye hiç sormadınız mı? NATO merkezini arayıp bunlar ne yapıyor diye bilgi vermek aklınıza gelmedi mi? Geldi, çünkü onlar da olayın içindeydi. Nitekim oradaki albayın ismi de belli ne yaptığı da belli ve bu FETÖ operasyonlarına tiyatro gibi saçmalıkları uyduranların aslında bir tercih yaptığını gördük. Onlar FETÖ'yü tercih etti. FETÖ, NATO adına burada bu operasyonları yapmaya kalktı. Fethullah Gülen'in halini görüyorsunuz. O ahlaksız, namussuz yakıtı buradan alın, F16'lar buradan havalansın, tanklar şuraya gitsin, köprüye şu kadar asker götürün diyecek hali var mı? Oturduğu yerden habersiz, yaşadığı çiftliğin çevresinden habersiz. Kalkıpta oradan İstanbul'da, Ankara'da, Kayseri'de ne oluyor onu mu bilecek. Komandolar nereye gidecek onu mu tezgahlayacak. Bu bir NATO operasyonudur ve Türkiye halkı kendi geleceğini kurtardı burada.'

Diline, yüreğine sağlık!

O gece, memleketi -bayrağı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle-rahmetle anıyor, gazilerimize de Allah'tan sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyorum.