Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları şöyle:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz yurtta sulhu sloganla değil demokrasimizi savunmamazı güçlendirerek sağlayacağımızı biliyoruz. Biz milletin hakkının hukukunun özgürlüğünün alanını genişletmeye çalıştıkça bunların faşist yüzleri ortaya çıkıyor.

"Bu ülkede yaşam biçimi ile uğraşan CHP zihniyetidir. CHP zihniyeti önümüzdeki seçimlerde inşallah milletimizden hak ettiği dersi alacaktır"

"Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kwh kadar elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üstleniyoruz. 2.5 milyonun üzerindeki hanede 80 milyon liralık faturayı devlet karşılayacak" 

 "Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza da mevcut borçlarını daha kolay ödemeleri için imkan sağlıyoruz. Ödeme güçlüğü çeken vatandaşların kredi kartı borçları tek çatı altında toplanacak. Ziraat Bankası'ndan alacağı krediyle borcunu kapatacak. Sonra çok uygun şartlarda aylık gelirine uygun şekilde ödeyecek" 

"Bolton'un İsrail'den verdiği mesajı kabullenmemiz yutmamız mümkün değil. Eğer teröristse gereğini yaparız hakkından geliriz"

Editör: Mahmut Beyaz