Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Halil Yücel, galibiyeti alışkanlık haline getirmek istediklerini ifade etti.
Yücel, geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Adliyespor maçını değerlendirdi. Ligin ilk yarısında istedikleri sonuçları elde edemediklerini belirten Teknik Sorumlu Yücel, aldıkları Adliyespor galibiyeti ile ikinci yarıya iyi başlangıç yaptıklarını söyledi. İlk yarıda 30'a yakın bir futbolcu kadrosu olduğunu belirten Yücel, "Bilindigi üzere 17 futbolcu ile yollarımızı ayırarak, yerine ise 5,6 arkadaşımızı kadromuza katarak takımımızı güçlendirdik. Bizim burada ki hedefimiz bulunduğumuz konumdan daha üst sıralara çıkmaktı ve ikinci yarının ilk maçını alarak 3 puanla başladık.Takımımızın mücadelesi iyi, ama eksiklerimiz var, bu eksiklikleride önümüzdeki günlerde gidererek daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Adliyespor maçında oyuncularımız iyi bir oyun ortaya koydular, kazanmamız gereken bir maçtı ve sonucunda 3 puanı alan taraf olduk. Galibiyeti alışkanlık haline getirmek istiyoruz" dedi.


ETİMESGUT MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Kendi evinde Teknik Sorumlu Halil Yücel nezaretinde Etimesgut maçı hazırlıklarına başlayan mavi-beyazlılarda, futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlendi. Düz koşu ile başlayan antrenman, daha sonra kısa alanda pas çalışması ile devam etti.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz