Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Yomraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu sezon ligde istediği sonuçları elde demeyen ve son 4 maçtanda sahadan mağlubiyetle ayrılarak alt sıralara doğru inen Mavi-beyazlılar da, moraller yerinde değil. Profesyonellik kariyerinin en kötü sezonlarından birini bu sezon yaşayan Belediyespor, hafta sonu ligin 29. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Yomraspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı tek idman ile sürdürüyor. Teknik Sorumlu Halil Yücel nezaretinde Salı gününden itibaren çalışmalarını kendi evinde sürdüren temsilcimiz, Yomraspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Yapılan çalışmalarda Teknik Sorumlu Halil Yücel, oynayacakları Yomraspor maçının önemini futbolculara anlatarak, antrenmanda yapılan hatalara karşı futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

KENDİ EVİNDE KAYIP

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 19 takım mücadele ederken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 30 puanla 14. sırada yer alıyor. Temsilcimiz, bu sezon kendi sahasında sadece 2 galibiyet alabildi. Alt sıralardaki küme düşme tehlikesi bulunan takımlarla az bir puan farkı bulunan Belediyespor, bir yandanda küme düşme tehlikesi içine girebilir.

Haber: Halil Öksüzce

 

 

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz