Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, deplasmanda rakibi Nazilli Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.
Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlar ile sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Kahramanmaraşspor, mağlubiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta temsilcimiz, 10 kişi ile mücade ettiği karşılaşmada, rakibi karşısında vasat bir oyun sergileyerek sahadan 2-1 yenilgi ile ayrıldı.
 
RAKİBİN GOLÜ ERKEN GELDİ
Kırmızı-beyazlılar, dün ligin 26. hafta maçında Nazilli Belediyespor deplasmanına konuk oldu.
Maçın ilk düdüğü ile oyuna başlayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Nazilli Belediyespor ataklarını kesmekte güçlük çekti. Daha Maçın 12. dakikasında Hüseyin Keleş, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sahada 10 kişi ile mücede eden Kahramanmaraşspor, maçın 15. dakikasında Penaltıdan kalesinde golü gördü. Bu dakikadan sonra ataklarını dahada sıklaştıran Nazilli Belediyespor, zaman zaman Kahramanmaraşspor kalesinde etkili olmaya başladı. Rakibinin ataklarını kesmekte güçlük çeken Kahramanmaraşspor, kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekti. Karşılaşmanın ilk yarısı Nazilli Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
KMS'NİN GOLÜ SON DAKİKADA GELDİ
Kırmızı-beyazlılar, maçın ikinci yarısında da istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda yine vasat bir oyun ortaya koyan Kahramanmaraşspor, maçın 81. dakikasında kalesinde 2. golüde gördü. Maçın son dakikalarında penaltı atışı kazanan temsilcimiz, Menderes ile aradaki farkı bire indirdi ve 90 dakika sonunda Kahramanmaraşspor, sahadan 1-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kahramanmaraşspor aldığı bu mağlubiyetle üst üste dördüncü maçını kaybetti.
 Haber: Halil Öksüzce
Editör: Mahmut Beyaz