Her sezon olduğu gibi bu sezonda maddi imkânsızlıklar nedeniyle zor günler geçiren ve Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sezona mağlubiyetle başlamıştı. Daha sonraki maçlarda da fazla varlık gösteremeyen Kırmızı-beyazlılar, ligin 5. Hafta maçında Uşakspor’u 2-1 yenerek sezonun ilk 3 puanını elde etmişti. Bu haftadan sonra da bir türlü istikrar yakalayamayan Kırmızı-beyazlılar, 13 ve 14. Hafta maçlarından galibiyetle ayrılarak 2 maç üst üste kazanmış oldu. Temsilcimiz, 15. Hafta maçında ise kendi sahasında Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü ağırladı. Son oynadığı 2 maçı kazanan ve serisini Niğde maçında da sürdürmek isteyen Kırmızı-beyazlılar, maça galibiyet parolasıyla çıktı.

İL GOL RAKİPTEN GELDİ

12 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşma konuk ekibin vuruşuyla başladı. Maça her iki takımda kontrollü başlarken, 20 dakikalık bölüm orta saha şeklinde geçti. Maçın 23. Dakikasında gelişen bir atakta Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Kahramanmaraşspor kalesinde golü bularak maçta 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu üstünden atmak isteyen temsilcimiz, geliştirdiği ataklarda golü bulamadı ve ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

KAHRAMANMARAŞSPOR İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına Kahramanmaraşspor hızlı başladı. 46. Dakikada sol kanattan topu ceza sahasına taşıyan İsa, yerden ortasında pasını Burak Göksel’e aktardı, bekletmen topa vuran Burak, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak durumu 1-1 yaptı. Maçta eşitliğin yakalamasıyla her iki takımda gol yollarında etkili olamadı ve 90 dakika sonu 1-1 eşitlikle tamamlandı. Alınan bu sonuçla Kahramanmaraşspor, puanını 14 yaparken 11. Sırada yer aldı.


 

Editör: Mahmut Beyaz