Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi'nde, play-off heyecanı devam ediyor.
İki hafta önce tamamlanan ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımların play-offa yükseldiği ligde, ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. U15 liginde 4 takım tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya geliyorlar. Play-off maçlarının tamamlanmasının ardından grubunda ilk sırayı alan takım, Kahramanmaraş U15 Ligi'nin şampiyonu olacak. Hafta sonu Batıpark futbol sahasında oynanan U15 play-off karşılaşmaları bir birinden çekişmeli maçlara sahne oldu.



ANADOLU GENÇLİKSPOR, 3-2 KAZANDI
Günün ilk maçında Anadolu Gençlikspor, Fener Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Anadolu Gençlikspor, karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu goller ile rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, karşılaşmada ilk golü bulan taraf Fener Gençlikspor oldu. Maçın 13. dakikasında 1-0 öne geçen Fener Gençlikspor, bu skoru fazla koruyamadı ve Anadolu Gençlikspor 17. dakikada bu gole karşılık verdi ve maç 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra maça denge gelirken, Anodolu Gençlikspor, 22. dakikada 2-1 öne geçen taraf oldu. Rakibi karşısında gol bulmak için sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Anadolu Gençlikspor, 28. dakikada durumu 3-1'e getiren golü Fener Gençlikspor filelerine gönderdi. Maçın 32. dakikasında Fener Gençlikspor, Anodulu Gençlikspor kalesinde 2. golü bularak aradaki farkı 1'e indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Anadolu Gençlikspor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise girdiği bir çok pozisyonları değenlendiremeyen Yeşil-beyazlı ekip, maç sonunda 3-2 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

MARAŞSPOR, LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
Kahramanmaraş U15 Ligi'nin diğer play-off karşılaşmasından biri olan Maraşspor ile AELspor yine Batıpark futbol sahasında karşı karşıya geldiler. Geçtiğimiz hafta oynadığı maçı kazanan ve 3 puanın sahibi olan Maraşspor, bu maçtan 1 puan çıkartabildi. Oynanan bu maçta her iki takımda oynadığı futbol ile izleyenlerden tam not alırken, karşılaşmada bir birine üstünlük sağlayamadılar ve maç sonu 0-0 sona erdi. Bu sonuçla puanını 4'e yükselten Maraşspor, liderlik koltuğuna oturdu.
Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz