Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B grubunda mücadele eden Türkoğlu Belediyespor kendi sahasında Bertizspor’u 9-0 mağlup etti.

Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig (BAL) olarak belirleyen ve Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da büyük destek verdiği Türkoğlu Belediyespor, galibiyetlerine devam ediyor. Antrenör Hasan Balkan yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve yaptığı flaş transferlerle 1. Amatör Küme B Grubunun favori takımlarından olan Türkoğlu Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin 10. hafta maçında Bertizspor’u konuk etti. Türkoğlu Belediyespor Futbol Sahasında oynanan maçta saha ve seyirci desteğini arkasına alan mavi-beyazlı ekip Türkoğlu Belediyespor, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlarken ikinci yarıda da bulduğu 8 golle sahadan 9-0’lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.

TÜRKOĞLU GOL OLDU YAĞDI!

Türkoğlu Belediyespor’un gollerini  4. ve 49. dakikalarda Mustafa Oğuz, 55, 75, ve 86. dakikalarda Seçkin Öney, 62 ve 80. dakikalarda Kamil Çetintaş, 68. dakika İlker Akkaya ve 84. dakika da ise Ufkun Erişmiş kaydetti. Ligte zirve mücadelesi veren Türkoğlu Belediyespor bu sonuçla puanını 25’e yükseltirken, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

“BAL’I HAK EDİYORUZ”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un 90 dakika boyunca tribünden izlediği maçta, Türkoğlu taraftarları zaman zaman 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları ile tezahüratlarda bulundu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 9-0’lık galibiyet için oyuncu ve teknik ekibi tebrik etti. Ligin başından itibaren futbolcuların istikrarlı bir futbol oynadığını dile getiren Başkan Okumuş, Türkoğlu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda önemli bir mesafe kat ettiğini söyledi. Başkan Okumuş, “Spor kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi Pazar günü Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan Türkoğlu Belediyespor-Bertizspor müsabakası Türkoğlu Belediye Spor futbol takımımızın 9-0 galibiyetiyle neticelenmiştir. Öncelikle, her zaman olduğu gibi bu müsabakada bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, doksan dakika boyunca yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz