Dumlupınarspor, Afşin Belediyespor, Pazarcık Kartalkayaspor, Pazarcık Aksuspor ve Türkoğlu Belediyespor takımlarının mücadele ettiği Play-Off grubunda heyecan artarak devam ediyor. Play-Off grubunda Türkoğlu Belediyespor ile Dumlupınarspor takımları 3. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Batıpark futbol sahasında oynanan maçın ilk yarısını Türkoğlu Belediyespor, 1-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda 3 gol daha bularak 90 dakika sonunda sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı.

GOL ERKEN GELDİ

Batıpark Futbol sahasında oynanan Dumlupınarspor-Türkoğlu Belediyespor maçına her iki takımında taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma konuk ekip Türkoğlu Belediyespor’un vuruşuyla başladı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Türkoğlu Belediyespor, ani geliştirdiği bir atakta 13. Dakikada rakip kalede golü bularak maçta 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrası beraberliği yakalamak adına Türkoğlu kalesine yüklenen Dumlupınarspor, maçın 17. Dakikasında ceza sahası önünde faul atışı kazandı, ama bu faul atışında top direkten tekrar oyun alanına döndü. Bu dakika itibariyle her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti ve maçın ilk yarısını Türkoğlu Belediyespor, 1-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI DAHA FARKLI OLDU

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine mavi-beyazlı ekip Türkoğlu Belediyespor oldu. Karşılaşmada önde olmanın da avantajını kullanmaya çalışan Türkoğlu Belediyespor, maçın 56. Dakikasında durumu 2-0 yaptı. Yediği goller sonrası direnci kırılan yeşil-beyazlı ekip Dumlupınarspor, rakip kalede pozisyon dahi bulmakta güçlük çekti. 2-0’ın verdiği rahatlıkla oyunun kontrolünü iyice eline alan Türkoğlu Belediyespor, karşılaşmanın 70 ve 90. Dakikasında 2 gol daha bularak haftayı 4 golle kapattı.

PAZARCIK AKSUSPOR’DA GALİP GELDİ

Play-Off grubunun diğer maçında ise Pazarcık Aksuspor ile Pazarcık Kartalkaya takımları karşı karşıya geldi. Pazarcık İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken, ikinci yarıda Pazarcık Aksuspor, 3 gol birden bularak rakibin 4-1 mağlup etti. Afşin Belediyespor ise Elbistan Belediyespor’un ligden çekilmesi sonrası bu haftayı maç oynamadan geçirdi.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz