Kahramanmaraşspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde ligin 4. Hafta maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bu sezon ortaya koyduğu başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk 3 maçında da mağlup olarak 0 puanla grubunda son sırada bulunan Kırmızı-beyazlılar, hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında rakibi Hacattepespor’u 2-1 mağlup ederek 3. Tura yükselmişti. Kupa maçında rakibini yenmesi sonrası büyük bir moral bulan Kahramanmaraşspor, yarın ise kendi evinde grubun zayıf takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacak. Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde bu maça en iyi şekilde hazırlanan Kırmızı-beyazlılar, kaybettiği puanları Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla telafi istiyor. Yarın 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak olan Kahramanmaraşspor- Büyükçekmece Tepecikspor maçı saat 19.00’da başlayacak. Maçı ise, Çorum bölgesi hakemlerinden Celal Bayraklı yönetecek.

‘TAKIM OLARAK GALİBİYETE ODAKLANDIK’

Yarın oynanacak olan Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Mehmet Bulut, takım olarak galibiyete odaklandıklarını söyledi. Ligde hiç ummadıkları mağlubiyetler aldıklarını ifade eden Bulut, “Artık iyi bir grafik sergilemek istemiyoruz. Hafta içi kupa maçında Hacattepespor’u yenmemiz bize iyi geldi. Bu maçla iyi bir çıkış yakalayacağız. Bu çıkışımızı yarın oynayacağımız Büyükçekmece Tepecikspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Bizim için rakibin büyüğü küçüğü yoktur. Bundan sonraki her maçımızı final havasında görüyoruz ve çalışmalarımızı da ona göre yapıyoruz. Yarınki maçta saha ve seyirci avantajını da en iyi şekilde kullanarak sonuca gitmeyi arzuluyoruz. Bizim için oynadığımız maçlar geride kaldı. O maçları unutup, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. İnşallah taraftarımızın da desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılırız ve ligde üst sıralara doğru yükselişe geçeriz” dedi.

 

‘TARAFTARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Yarın oynanacak olan Tepecikspor maçında mutlaka taraftarları statta görmek istediklerini belirten Teknik Sorumlu Bulut, bu zorlu mücadelemizde taraftarlarımızın mutlaka bizleri desteklemeye gelmesini istiyoruz diyerek, “Takım olarak zor bir dönemeçteyiz, bu sıkıntılı dönemden mutlaka çıkacağımıza inanıyorum. Ancak bu durumda bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan Kahramanmaraşspor taraftarlarının özellikle bu tür maçlarda yanımızda olması gerek. Onlar olduğu zaman biz daha güçlü ve dinamik oluyoruz. Onların desteği bizi inanılmaz şekilde motive ediyor. Tepecikspor ile oynayacağımız bu maçta da bizleri gönülden desteklesinler, biz de sahada oyuncularımızla birlikte onların sevgisini arkamıza alarak çok daya iyi mücadele edelim ve el birliği ile bu maçtan 3 puan alalım” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Özkars

Editör: Mahmut Beyaz