İki sezondur mücadele ettiği 2. Lig’de küme düşmeden son haftalarda kurtulan temsilcimiz, bu sezon özellikle ikinci yarıda topladığı puanlarla üst sıralara doğru tırmanıyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve lige iyi bir başlangıç yapamamasına karşın devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, son haftalarda aldığı puanlarla rahat bir nefes aldı. Üst üste gelen puanlar takımda moralleri yükseltirken Kahramanmaraşspor’un oynadığı oyun gelecek için umut vaat ediyor. Ligin 28. hafta maçında kendi evinde Ofspor’u 1-0 mağlup eden Aslanlar, 29. haftada ise grubun güçlü takımlarından Kocaeli Birlikspor’a konuk olmuştu. Rakibini 3-0 gibi flaş bir skorla mağlup eden Kahramanmaraşspor son iki haftada puan kaybı yaşamazken toplamda ise son oynadığı 8 maçta rakiplerine mağlup olmadı. Oynadığı 8 maçtan 3 galibiyet 5 beraberlikle sahadan ayrılan Aslanlar, bu maçlarda toplamda 14 puanı hanesine yazdırdı. Ligin 30. hafta maçında ise Kırmızı-beyazlı temsilcimiz yarın kendi saha ve seyircisi önünde Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Kocaeli Birlikspor galibiyetinin ardından bir günlük izin sonrası hazırlıklarına kendi evinde başlayan Kahramanmaraşspor, bu maça mutlak üç puan parolasıyla hazırlandı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Teknik Sorumlu Mehmet Bulut’un yönetiminde yapılan antrenmanlarda oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, temsilcimiz bu maçı da kazanarak seriye devam etmek istiyor. Yarın 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi İstanbul bölgesinden Mert Güzenge yönetecek. Karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. 

HEDEF SİVAS BELEDİYESPOR’U DA ELİ BOŞ GÖNDERMEK


Kırmızı-beyazlı temsilcimiz bu sezon oynadığı maçlarda grupta bulunan ilk 5 takımdan topladığı puanlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kahramanmaraşspor, şu ana kadar oynadığı 30 lig maçında 9 galibiyet, 11 beraberlik, 9’da mağlubiyet alarak 38 puanla 10. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, sezonun ilk yarısında puan durumunda ilk beş sırada yer alan İstanbulspor’a 3-0 yenilip, Keçiröngücü, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler ile berabere kalıp, Kocaeli Birlikspor’u ise 2-0 mağlup etmişti. Ligin ikinci yarısında ise 20. haftaya lider olarak giren İstanbulspor’u 2-1 mağlup eden Kahramanmaraşspor, rakibini liderlik koltuğundan indirmişti. Ligin 24. haftasında da 12 Şubat stadında konuk ettiği rakibi Keçiörengücü’nü ağırlayan temsilcimiz bu maçtan da beraberlikle ayrılarak bir puan çıkarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Kocaeli Birlikspor’u 3-0 mağlup Kahramanmaraşspor, böylelikle üst sırada bulunan ilk beş takıma karşı oynadığı maçlarda 13 puan çıkardı. Temsilcimiz, ligde 4. sırada bulunan Sivas Belediyespor’u da mağlup ederek üst sıralardaki takımlara karşı üstünlüğünü devam ettirmek istiyor.

TARAFTAR TAKIMI BU MAÇTA DA YALNIZ BIRAKMAYACAK


Kahramanmaraşspor’un en kötü gününde dahi takımlarına destekte bulunan Kahramanmaraşsporlu taraftarlar oynanacak olan Sivas Belediyespor maçında da tribündeki yerini alacak ve takıma maç boyuncu destekte bulunacak. Son haftalarda yakaladığı çıkışla taraftarda  takıma olan güvenlerini tribünleri doldurarak gösteriyor. Yarın oynanacak olan maç öncesi özellikle sosyal medya da taraftarlar örgütlenerek maçın oynanacağı saati iple çekiyor.
 

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz