Ligin ilk yarısını 4 galibiyet, 6 beraberlik alarak 18 puanla kapatan, Beyaz grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, kadrosuna yaptığı takviyelerle ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yapmıştı. İkinci yarının geride kalan 6 haftasında 8 puan toplayan kırmızı-beyazlılar, puan tablosunda istediği sıraya bir türlü çıkamadı. Son üç hafta da galibiyet alamayan aslanlar, bu maçlarda iki beraberlik alarak 7 puan kaybetti. Ligin son sıralarından kurtulmak isteyen temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bu hafta ise ligin güçlü ekiplerinden Keçiörengücü’nu konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, hafta başından itibaren Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde Keçiörengücü maçına hazırlanırken, yapılan antrenmanlarda oyuncalar arasında forma hırsı göze çarptı. İkinci yarıda yapılan takviyelerle iyi bir kadro derinliğine sahip olan kırmızı-beyazlı ekipte, özellikle genç oyuncular forma şansı bulmak için antrenmanda kendilerini göstermeye çalıştı. Teknik Sorumlu Mehmet Bulut, yapılan çalışmalarda futbolcuları yapılan hatalara karşı sık sık uyardı. Oynanacak olan bu maçta 3 puan hedefleyen Kahramanmaraşspor, galip gelerek alt sıralardan istiyor. Kahramanmaraşspor-Keçiörengücü mücadelesi yarın 12 Şubat stadında, saat 13.00’ da oynanacak. Maçı ise, Trabzon bölgesi hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek.

İLK 5 TAKIMDAN 9 PUAN TOPLADI!
Kahramanmaraşspor’un bu sezon oynadığı maçlarda grupta bulunan ilk 5 takımdan topladığı puanlarla dikkat çekiyor. Kahramanmaraşspor, şu ana kadar oynadığı 23 lig maçında 6 galibiyet, 8 beraberlik 9’da mağlubiyet alarak 26 puanla 13. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, sezonun ilk yarısında puan durumunda ilk beş sırada yer alan İstanbulspor’a 3-0 yenilip, Keçiröngücü, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler ile berabere kalıp, Kocaeli Birlikspor’u ise 2-0 mağlup etmişti. Ligin ikinci yarısında ise 20. Haftaya lider olarak giren İstanbulspor’u 2-1 mağlup eden Kahramanmaraşspor, rakibini liderlik koltuğundan indirmişti. Temsilcimiz böylelikle üst sırada bulunan ilk beş takıma karşı oynadığı maçlarda 9 puan topladı.

 ‘YAKUP RAMAZAN, 9 MAÇTIR SUSKUN’
Kahramanmaraşspor’un golcü futbolcusu Yakup Ramazan Zorlu, 9 maçtır gol atamıyor. Sezon başından İstanbulspor’dan transfer edilen tecrübeli futbolcu Ramazan Zorlu, ligin ilk yarısında attığı gollerle takımının galip geldiği maçlarda büyük rol oynamıştı. En son ligin 14. haftasında Pendikspor maçında gol atan Ramazan Zorlu tam 9 haftadır rakip kalelere gol atamadı. Zorlu, Kahramanmaraşspor formasıyla şu ana kadar 9 gole imza atarken, oynanacak olan Keçiörengücü maçında temsilcimizin en büyük gol silahı olacak.

Haber: Halil Öksüzce
 

Editör: Mahmut Beyaz