Kadınlar 3. Lig 3’üncü hafta mücadelesinde, Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor ve Maraşgücüspor futbol takımları 1-1 berabere kaldı.

Kadınlar 3. Lig temsilcimiz olan Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor ve Maraşgücüspor futbol takımları, yenişemedi. Kadınlar 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor ve Maraşgücüspor futbol takımları, ligin 3’üncü hafta karşılaşmasında 1-1 berabere kaldılar.

Kadınlar 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Gençlikspor ve Maraşgücüspor futbol takımları, dün Batıpark Futbol sahasında karşı karşıya geldiler. Heyecanlı ve bir o kadarda zevkli geçen maçta, Anadolu Gençlikspor daha maçın 2’inci dakikasında rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Rakibine oranla iyi futbol oynayan Anadolu Gençlikspor, rakibi kalesinde zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdi. Bu ataklardan sonuç alamayan Anadolu Gençlikspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha hızlı başlayan Maraşcüspor oldu. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren Maraşgücüspor, bu ataklarda sonuçsuz kaldı. Karşılaşmanın 86’ıncı dakikasında gelişen bir pozisyonda golü bulan Maraşgücüspor maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra her iki takımında atakları gol için sonuç vermezken, karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz