Bugüne kadar sportif olarak birbirinden önemli başarılara imza atan ve kentte açtığı fitness salonu ile zayıflamak veya kilo almak isteyenlere yardımcı olan Müjgân Paçacı, yine güzel bir başarı hikâyesinin altına imzasını attı. Bu kapsamda Paçacı, çocukluğundan bu yana kilo problemi olan Hüseyin Bayazıt’ın zayıflaması için yardımcı oldu. 112 kilo olan Bayazıt, sıkı bir programın ardından 87 kiloya düşerek tam 25 kilo verdi. Paçacı, başarısının sırrını Manşet Gazetesi’ne anlattı.

KENDİMİ AŞIRI ÖZGÜVENLİ HİSSEDİYORUM”

Çocukluk yaşlarından bu yana kilo problemi yaşadığını ve artık çekilmez bir hale gelen kilolardan yaz aylarının başında kurtulmaya karar verdiğini ifade eden Hüseyin Bayazıt bu sayede Müjgan Hoca Spor Merkezi Antrenörü Müjgan Paçacı ile tanıştığını söyledi. Yaşadığı süreçte Müjgan hoca ile olan çalışmalarını anlatan Bayazıt, “Ben çocukluğumdan bu yana kilo problemi yaşayan bir insanım. Şuan da Bayburtta üniversite öğrencisiyim geçtiğimiz Haziran ayında yaz tatili için Kahramanmaraş’a geldim ve spor salonuna gitmeye karar verdim. Spor salonuna ilk geldiğimde 112 kiloydum ve bu 3 aylık çalışma dönemimizin her sürecinde kilolarımın biraz daha eksildiğini gördüm. Çalışmalarımız öyle güzel gidiyordu ki bu 3 aylık sürecin nasıl geçtiğini hala anlamış değilim. Sürece başladığımda 112 kiloydum şuan ise 87 kiloya düştüm Şuan kendimi aşırı özgüvenli hissediyorum. Eskiden böyle değildim daha çekingen bir insandım. Özellikle kendime kıyafet alırken çok zorlanıyordum çeşit çeşit pantolonlarım yoktu mesela çünkü bedenime göre bulamıyordum. Evdeki eski kıyafetlerim ile şuanki giymiş olduğum kıyafetlerimin bedenleri arasında dağlar kadar fark var. Eskiden 38 beden pantolon giyerken şuan 32 beden giyiniyorum. Artık bir ortama girerken çekinerek girmiyorum” dedi.

İNSANLARDAN SÜREKLİ ‘BU SEN MİSİN’ SORUSUNU ALMAYA BAŞLADIM”

Geçirmiş olduğu değişim ile yakın çevresini oldukça şaşırtan Bayazıt, sürekli olarak ‘bu sen misin?’ sorusuna maruz kaldığını ifade etti. Konuşmalarının devamında Bayazıt, görenler çok şaşırıyor, güzel yorumlar alıyorum bunlar da benim hoşuma gidiyor. Fakat güzel yorumlar dışında sana ne oldu, hasta mı oldun diyenler de oluyor. Bir anda bu kadar kilo vermemin şaşırtıcı olduğunu ifade ediyorlar. Bendeki değişimi gördükten sonra kilo vermeye karar verenler ve spor salonuna müracaat edeceklerini söyleyenlerde çok oldu. İnsanlardan sürekli ‘bu sen misin ya’ cümlesini duymaya başladım. Verdiğim kiloların dikkat çekilebilirliği sayesinde meşhur olmanın nasıl bir duygu olduğunu tattım. Kilo sorunu yaşayıp da benimle bu konuda konuşan herkese hiç durmayın siz de başlayın diyorum. Yakın çevrem dışında üniversite arkadaşlarım falan halen son halimi görmüş değiller. Birkaç içinde Bayburt’a geri döneceğim ve döndüğümde arkadaşlarımın beni gördükten sonra sosyal medyada öncesi sonrası diye bir paylaşım yapacağım.  Daha da zayıflamayı düşünmüyorum bundan sonra ki süreçte Müjgan hocamla beraber yapacağımız iş vücut geliştirme olacak. Burada spor salonuna devam edemeyeceğim ama Müjgan hocamın programı dışına da çıkmayacağım. Yine beraber çalışacağız ama program dahilinde olacak” şeklinde konuştu.

BİRİNCİ KURALIMIZ İTAATTİR”

Salona gelen öğrencilerden tek beklentisinin itaat olduğunu söyleyen Müjgan Hoca Spor Merkezi Antrenörü Müjgan Paçacı, “Bu işin sırrı tamamen inanmakta ve azimde bitiyor. Çok şükür ki bu öğrencim de pes etmedi çok güzel çalıştı. Ben salona ilk geldiklerinde hangi öğrencimin nasıl çalışacağını, ne kadar azim edeceğini biliyorum zaten. Biz ögrenciyi gözümüze kestiriyoruz bu yapar, bu başarır diyoruz. Burada birinci kuralımız itaattir. Bana itaat eden öğrenci kesinle kazanır. Burası bildiğiniz bir askeri kamp gibi öğrencilerim de sağolsunlar beni komutanları gibi görüyorlar. Kalk desem kalkıyor, yat desem yatıyor, sürün desem sürünüyorlar. Tüm bunların sonunda da bana teşekkür ediyorlar. Ben normalde uzaktan eğitim vermiyorum kimseye ama böyle beraber çalışıp, belli bir yol kat edipte sonradan mecburi olarak ayrıldığım ögrencilerimin de peşini bırakmıyorum yani takiplerini sağlıyorum. Bu benim öğrencimse başladığı işi yarıda bırakmaması lazım. Gideceği yerde sadece spor salonunu kullanacak programı yine benim programım olacak. Öğrencim Kahramanmaraş’tan Bayburt’a efsane bir değişim ile gidiyor, Bayburt’tan da Kahramanmaraş’a tekrar döndüğünde yine efsane bir değişim ile dönecek. Bu değişimlerin hepsi sadece benim imzam ile olacak. Zaten başka hocalar bir şey yapamaz da yazık vakitleri boşa gitmesin diye diyorum ben” ifadelerini kullandı.

HABER:TUĞÇE KAYAR

Editör: Mahmut Beyaz