İLK KEZ KAHRAMANMARAŞ’LI BİR SPORCU TENİS MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ

19-24 Mart 2017 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Cape Town kentinde düzenlenecek olan Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası’na Türkiye’den katılacak takım Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde yapılan eleme müsabakaları sonucu belirlendi.

Kahramanmaraş’lı sporcu Mehmet Toraman, erkeklerde 40+ kategorisinde üstün başarı göstererek milli takıma seçilmeye ve şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Kahramanmaraş’tan katılarak Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Mehmet Toraman, “Bu şampiyonada şehrimizi temsil eden ilk ve tek kişi olmakla gurur duyuyorum. Cape Town’da Milli Takım adına yarışarak ülkemizi, şehrimizi en iyi şekilde temsil edip yeni başarılarla dönmek istiyorum. Bana bu yolda destek veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Nesih Tanrıverdi’ye, Sponsorum Hascevher firmasına ve tenis oynamak için bizlere uygun bir ortam yaratan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan kabakçı’ya teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

MARAŞLI SPORCUYA MARAŞ’LI SPONSOR: HASCEVHER

Tenis Milli Takımına seçilen ilk Kahramanmaraş’lı olan Mehmet Toraman’a Türkiye ihracat şampiyonu Hascevher sponsor oldu. Güney Afrika Cumhuriyeti’nde yapılacak ve 10 gün sürecek şampiyonaya katılacak olan Sporcunun tüm masraflarını Hascevher karşılayacak. Milli takıma seçilen tenisçiler, 19-24 Mart 2017 tarihlerinde Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da düzenlenecek Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz