Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ’da, Adliyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen ve ikinci yarının devre arasında 17 futbolcu ile yollarını ayıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yaptığı yeni transferler ile ikinci yarının ilk maçı olan Adliyespor karşılaşmasına çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda ise oynadığı futbol ile rakibini 1-0 mağlup eden mavi-beyazlı takım, izleyenlerden tam not aldı. Maç sonunda sahadan 3 puanla ayrılan temsilcimizde, başta teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.
Ligin ikinci yarısında daha çok Kahramanmaraşlı futbolcuları takıma kazandırmak için harekete geçen Belediyespor Teknik heyet ve yönetimi, oynanan Adliyespor maçında ise 3 Kahramanmaraşlı futbolcuyu ilk 11'de sahaya çıkartarak bunun ilik temelini atmış oldular.
 
KALECİ RAMAZAN, GÜVEN VERDİ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kalecisi Ramazan Haklı, yaptığı kurtarışlar ile 3 puanın en önemli mimarlarından birisi oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor alt yapısından yetişen ve geçen sezon Belediyespor'un kalesini başarı ile koruyan Kahramanmaraşlı Kaleci Ramazan Haklı, sezon başında PTT 1. Lig takımlarından Karabükspor'a transfer olmuştu. Kahramanmaraş Belediyespor'un ligin ikinci yarısında Karabükspor'dan Ramazan'ı sezon sonuna kadar kiralamıştı. Pazar günü oynanan Belediyespor, Adliyespor maçında yaptığı kurtarışlar ile takımın galip gelmesinde büyük rol oynayan kaleci Ramazan, gelecek yıllar için ümit vaad etmeye devam ediyor.
 
ÇALIŞMALAR BUGÜN BAŞLAYACAK
İkinci yarının ilk maçında kendi evinde mağlup ettiği Adliyespor maçından sonra takıma izin verilen Belediyespor'da, çalışmalar bugün itibari ile yeniden başlayacak. Ligin 21. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, Teknik Sorumlu Halil Yücel nezaretinde çalışmalarını galibiyet üzerine yapacak.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz