Her zaman spor ve sporcunun yanında olan ve bunu her defasında hissettiren Kahramanmaraş’ın dünya markası MADO, Kahramanmaraş’ı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de temsil eden Kahramanmaraşspor’a her sezon olduğu gibi yeni sezonda da desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda MADO Kahramanmaraşspor kafilesini kahvaltıda ağırladı. MADO evinde gerçekleşen kahvaltıya MADO yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı. İstanbul’da gerçekleşen TFF Genel Kurulda bulunduğundan dolayı Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın katılamadığı programda konuşan Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş, MADO’nun her zaman Kahramanmaraşspor’un yanında olduğunu belirterek, “Gerçekten gücü onlardan alıyoruz. MADO dünya markası gönülleri yüksek, kalbi güzel insanlar. Bize bu günlerde yardımcı olan MADO ailesine sonsuz teşekkürler sunuyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA ÇALIŞMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

Kahvaltı programında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, MADO’nun başarasının Kahramanmaraşspor’a örnek olması gerektiğini ifade ederek, “MADO ailesi bizi dünyada başarıyla temsil ediyor, başarılarıyla da gurur duyuyoruz. 36 ülkede 400 mağazasıyla bizi temsil ediyor demek ki inanınca, çalışınca her türlü başarıya insanlar ulaşabiliyor. Bize de örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Biz teknik kadro olarak Kahramanmaraşspor’da çalışmaktan çok mutluyuz. Oyuncularımızın bugüne kadar ki çalışmalarından çok memnunuz. Herkesin önünde takımıma teşekkür ediyorum, sonuna kadarda böyle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde en güzel başarılara hep beraber elde edeceğiz. Sahada kazanma arzusu olan, koşan, mücadele eden, cesur oynayan, her yerde herkesi yenmeye çalışan bir takım olacağız, bunun içinde Kahramanmaraş halkının bizi desteklemesini istiyoruz. İnşallah bu sezon lig hepimiz için en hayırlı şekilde başlar ve devam eder, sonunda da hep beraber mutlu ve başarılı bir sezon geçiririz” şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

MADO Müdürü Sırrı Yanık ise şunları söyledi: “Bizler MADO ailesi olarak spor yapan ve yaptıranın yanındayız. Kahramanmaraşspor’da bu şehrin bir milli takımıdır. Futbol takımımız Kahramanmaraş’ın ismini taşıyor. Dolayısıyla bizde bir Kahramanmaraşlı olarak kendi takımımıza destek olmalıyız, bu bilinçle her sezon olduğu gibi Kahramanmaraşspor’un maddi ve manevi destekçisiyiz. Ümit ediyoruz ki yeni sezonda kazasız belasız güzel bir yıl geçirir, galibiyetin bol olduğu bir yıl diliyorum.”

Program sonunda Kahramanmaraşspor Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş, MADO ailesi adına Sırrı Yanık’a takımın formasını takdim etti.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz