Kahramanmaraşspor’un hafta sonu 12 Şubat Stadında oynadığı ve 1-1 tamamlanan maçın 60. Dakikası ve sonrasında taraftarın “Yönetim İstifa” şeklindeki çağrısına Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, sert çıktı. Başkan Ceyhan, oynanan maç sonrası Basın toplantısı düzenleyerek, taraftarın her zaman haklı olduğunu ve saygı duyduğunu ifade ederek, yönetim istifa demekle bu işin gitmeyeceğini savundu.

‘KAHRAMANMARAŞSPOR NE BİZLE DOĞDU NE DE BİZLE ÖLECEK’

Başkan Ceyhan konu hakkında şunları söyledi: “Maçın 60. Dakikasından sonra gol yediğimizde yönetim istifa diye tezahüratta bulunan bir taraftar var. Tabi taraftar her zaman haklıdır, saygı duyarım ama yönetim istifa demekle bu iş gitmiyor. Alternatif koymanız lazım ortaya, böyle bir alternatif, yönetim varsa çıkar ortaya ben talibim der. Burada bir Kahramanmaraşspor var, ne bizle doğdu ne de bizle ölecek. Benim gibi bir sürü başkanlar gelip geçti, bir sürü hocalar gelip geçti, ne kadar sportif direktör gelip geçti ama biz burada bir doğrunun, bir inancın mücadelesini görüyoruz. Takımımız sahada aslanlar gibi top oynadı ama hakemler 3-4 maçtır aleyhimize verilen penaltıları vermiyorlar, olmayanları veriyorlar ama biz bunların arkasına sığınmıyoruz.”

‘NELER PEŞİNDESİNİZ SİZ?’

Takıma talip olan varsa vermeye hazır olduğunun altını çizen Ceyhan, “Babayiğit gibi er meydanına çıkıp konuşacak bir adam arıyorum. Eğer bu yönetime talip olan varsa bir veya birkaç kişi, bunları burada yapacağım ve mantıklı bir anlaşma sağlanırsa ben bunu devredeceğim. 47 yıldır bu memlekette yaşıyorum ve 21 yıldır aynı mesleği yapıyorum ve bu işe talip olan varsa adam gibi yapacak olan herkesle varım. Geçmiş yıllar da Kahramanmaraşspor da başkanlık yapmış bir yönetici, uzun yıllar maça gelmiyor iki gün önce Cafer hocayla, Mesut Balkan arasında olan olaylardan dolayı antrenman izlemeye geliyor. E tesadüf bu! Neler peşindesiniz siz! Soyunma odasına bakabilirsiniz, görüntüler de var bazı kişiler mutlu olmak isterken, gülmek isterken Allah onlara bunu tattırmadı. Şuan zaten çok süper bir ortam oldu, herkes birbirine kenetlendi bundan daha iyisi olamaz. Dediğim gibi her şeyde bir hayır vardır. Hata insanlara mahsustur. Bu maç belki de bizim yeniden doğuşumuz. Bundan sonra her maçı farklı skorlarla yeneceğiz demiyorum ama takımımız bundan sonra aslanlar gibi çıkıp mücadele edecek” şeklinde konuştu.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz