Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, iç transferde golcü futbolcu Menderes Önkuzu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen 17 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, yeni sezon öncesi iç transfere start verdi. 2016-2017 futbol sezonu transfer döneminin geçtiğimiz hafta başlaması ile birlikte Kahramanmaraşspor, ilk olarak mevcut futbolcularla anlaşmaya başladı. Bu kapsamda temsilcimiz iç transferde takımda geçen sezon forma giyen golcü futbolcu Mehmet Menderes Önkuzu ile anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile bir araya gelen Önkuzu, Kahramanmaraşspor ile bir yıllık daha sözleşme imzaladı.

‘GOLLERE DEVAM EDECEĞİM’

Kendisinin yeniden Kahramanmaraşspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu dile getiren Önkuzu, yeni sezonda gollerine devam edeceğini söyledi. Kahramanmaraş’ta çok mutlu olduğunu ve Kahramanmaraşspor gibi büyük bir kent takımının formasını giymenin büyük bir onur olduğunu belirten Önkuzu, “Çeşitli takımlarda forma giydim ve geçen sezon başında da Kahramanmaraşspor’a transfer oldum. Kahramanmaraşspor büyük bir camiadır. Dolayısı ile bu kentte futbol oynamak beni gururlandırıyor. Başkanımız yeniden benimle anlaşmak istedi, bende kendisini kıramayarak yeniden Kahramanmaraşspor formasını giymeye karar verdim. İnşallah yeni sezonda ben gollerime devam ederek, diğer futbolcu arkadaşlarla birlikte Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

TRANSFER YASAĞI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Kahramanmaraşspor'a, 3 eski futbolcunun 604 bin lira alacağından dolayı geçtiğimiz sezon devre arasında transfer yasağı gelmişti. Transfer yasağı olmasından dolayı şu anda dış transfer yapamayan temsilcimizde, yeni sezon için transferin önünün açılıp açılmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Alacaklı olan futbolcuların başında ise, Kahramanmaraşspor'un eski futbolcuları Aytaç Deniz, Serkan Özsoy ve Erhan Çelenk gibi isimler bulunuyor.

Haber: Mahmut Beyaz

 

 

Editör: Mahmut Beyaz