Daha önce Adidas, Nike, Lotto gibi yabancı markaları giymek zorunda kalan ve büyük masraflar eden Kahramanmaraşspor, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın büyük girişimleri sonrası 2015 yılında kendi markası olan ‘LEO’yu piyasaya sürmüştü. Markanın piyasaya sürülmesi sonrası KMS STORE mağazası adı altında satışı yapılan ürünler kısa zamanda Kahramanmaraşsporlu taraftarların ilgisini çekti. Kahramanmaraşspor’un giydiği maç formalarından tutunda atkı, eldiven ve diğer birçok ürünün satıldığı KMS STORE’de taraftar forması alana yarın oynanacak olan Sivas maçı bileti de ücretsiz verilecek.

KAHRAMANMARAŞSPOR BU ŞEHRİN BİR MARKASIDIR

Konu hakkında açıklama yapan KMS STORE İşletmecisi Ali Doğan, mağazada yeni sezon ürünlerinin tamamının satışını yaptıklarını söyledi. Doğan, “Kahramanmaraşspor bu şehrin bir markasıdır. Yıllardır takımımız birçok yabancı firmaların ürünlerini giymek zorunda kaldı. Fatih Mehmet Ceyhan Başkanımız 20015 yılında büyük emek vererek LEO markasını piyasaya çıkarttı ve bizde KMS STORE mağazasını böylelikle hayata geçirdik.

Önceden taraftarımız forma, atkı, bere, eldiven gibi Kahramanmaraşspor’un ürünlerini bulamazdı. Ama şimdi mağazamızda forma, eşofman, penye tişört, çorap ve şapkalar olmak üzere daha birçok ürünlerimiz bulunuyor. Mağazamızda satışını yaptığımız ürünlerin aynısını Kahramanmaraşspor gerek maçlarında, gerekse de antrenmanlarında giymektedir. Zaman zamanda kampanyalar yapıyoruz. Yine yarın oynayacağımız Sivas maçı öncesi kampanya yaptık. Bu kampanyamız taraftar forması alana maç bileti hediyemizdir. Tüm Kahramanmaraş halkı ve taraftarımızın mağazamızı gelip görmelerini istiyoruz.” KMS STORE mağazası Egemenlik Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Piazza AVM civarında hizmet vermektedir.


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz