Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2016-2017 futbol sezonunun ilk çalışmasına Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda başladı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz de, ilk çalışmaya bu sezon transfer edilen futbolcularda katıldı.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarına start verdi.
Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, geçen sezon yaşadığı sıkıntıları bir daha yaşamamak adına işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz sezon mevcut kadrosundan 17 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte ilk olarak iç transfere yönelen Kahramanmaraşspor, bu doğrultuda yeni sezon öncesi 8 futbolcusuyla yeniden anlaşmaya varırken dış transferde ise 5 futbolcuyu renklerine bağlamıştı. Yeni transferleriyle Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanına çıkan kırmızı-beyazlılar, oyuncular arasındaki bağı kuvvetlendirmek ve takım içi kaynaşmayı sağlamak adına 5 Ağustos’a kadar çalışmalarını Kahramanmaraş’ta sürdürecek ve takıma 3 günlük izin verilecek. İkinci etap kamp çalışmaları ise 9 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da başlayacak. Kırmızı-beyazlılar, burada da 10 günlük bir kamp yaparak 3 Eylül’de başlayacak olan maçlar öncesi lige kendi evinde hazırlanacak. Sezonun ilk çalışmasına takım tam kadro ile katılır antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile devam etti.

2 YILDA BÜYÜK TECRÜBE KAZANDIK’
Antrenman esnasında yeni sezon değerlendirmesinde bulunan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yeni sezonun başta Kahramanmaraşspor’a ve diğer takımlara hayırlı olmasını diledi. Takım hakkında bilgilerde veren Başkan Ceyhan, transferi noktaladıklarını söyledi. Ceyhan, “Öncelikle 2016-2017 futbol sezonunu tüm liglerdeki takımlara ve Kahramanmaraşspor’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi ülkemiz geçen hafta bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. İnşallah bundan sonraki süreçte böyle bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmayız. Kahramanmaraşspor olarak se sezondur sıkıntılar yaşıyoruz, inşallah o yaşadığımız sıkıntıyı bu yıl yaşamayız. Çünkü 2 yıl bize gerçekten büyük bir tecrübe kazandırdı. Bu tecrübeyle birlikte bu sezon daha iyi transferler yaptık. Hocamızla transferi beraber yönettik. İnşallah bu sezon Kahramanmaraşspor taraftarı ve futbolcusuyla el ele vererek şampiyon olacaktır” dedi.

ŞEHRİN DİNAMİKLERİNİN HAREKETE GEÇMESİ GEREK’
Takımın desteğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Ceyhan, bir kez daha şehrin ileri gelenlerine seslendi. Ceyhan, “Buradan bir kez daha Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraş’ı yönetenlere sesleniyorum. Lütfen bu şehrin takımı olan Kahramanmaraşspor’a sahip çıkın bu takımı yalnız bırakmayın. Biz elimizden geldiğince iyi bir kadro yapmaya çalıştık ve şu anda iyi bir kadromuz var. İnşallah bu süreçte gerekli desteği görürsek sponsor olarak, reklam olarak, destek havuzuna verilecek destekle inşallah biz çok daha iyi, gerçekten şehrimize yakışır, hedefi olan, ligde ses getirecek bir takım olabiliriz. Bununla ilgili özgüvenimiz tam. Arkadaşlarımıza ve ekibimize güveniyoruz. Bu noktada şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Bu süreçte verilecek bir destek takımı üst liglere taşıyacaktır. İnşallah şehrimizin ileri gelenleri bu duyarlılığı gösterecektir” şeklinde konuştu.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz