Alpedo Kahramanmaraşspor, bugün erteleme maçında grup lideri bulunan İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare stadında oynanacak olan maç, saat: 13.30’da başlayacak.

Alpedo Kahramanmaraşspor, bugün İstanbulspor’a konuk oluyor. Spor Toto 2’nci Lig’in 6’ncı hafta mücadelesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, Ankara’da yaşanan patlama nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bugün erteleme maçında rakibi İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Nazilli Belediyespor’u maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etmişti. Bu galibiyetle büyük bir moral bulan Kahramanmaraşspor, bu moralle İstanbulspor maçına hazırlandı. Takım olarak İstanbulspor maçına hazır olan kırmızı-beyazlıların başında yine Sportif Direktör İzzet Kazancı çıkacak. Nazilli maçını alarak Lig’de çıkış yakalan temsilcimiz, bu çıkışını sürdürme anlamında İstanbulspor maçından da 3 puan almayı hedefliyor. Kahramanmaraşspor, Lig’de oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alırken, 12 puanla 8’nci sırada bulunuyor.

‘BİZİM HER TAKIMI YENECEK GÜCÜMÜZ VAR’
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, İstanbulspor maçından galibiyetle dönmeyi arzuladıklarını söyledi. Ceyhan, bugün deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizerek şöyle konuştu: “Gerçekten bugün oynayacağımız İstanbulspor maçı, çok zorlu geçecektir. Çünkü rakip kalesinde sezon boyunca sadece 3 gol görmüş ve hiç mağlup olmamıştır. Bizim takımımızın da puanlara ihtiyacı var. Geçen hafta Nazilli Belediyespor’u yenerek, 3 puanı aldık. Nazilli maçında alınan galibiyeti bir çıkış maçı olarak görüyoruz. Takım olarak bu maça iyi hazırlandık. Bizim her takımı yenecek gücümüz var. Takım olarak iyi mücadele veriyoruz. Ama bir türlü gol yollarında etkili olamıyoruz. Bunu da zamanla aşacağımız kanaatindeyim. İnşallah bu çıkışımızı, bugün oynayacağımız İstanbulspor maçında da sürdürürüz ve buradan 3 puan alarak, yolumuza devam ederiz.”

RAKİP İSTANBULSPOR
Kahramanmaraşspor’un bugün deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor, Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta lider durumda bulunuyor. Grup’ta 20 puanla lider durumda bulunan İstanbulspor, Lig’de oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken, mağlubiyeti bulunmuyor. Ayrıca İstanbulspor, kalesinde gördüğü 3 golle grubun en az gol yiyen takımı ünvanını elinde bulunduruyor.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz