Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
Ligin ikinci yarısına transfer yasağı geldiğinden dolayı takıma transfer yapamayan elindeki mevcut kadro ile devam eden ve ikinci yarının ilkmaçında geçtiğimiz hafta Buğsaşspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Kahramanmaraşspor, ikinci yarıya iyi bir giriş yapmıştı. Ligin 19. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde dünde rakibi Hatayspor'u 12 Şubat Stadyumunda konuk eden Kahramanmaraşspor, rakibi ile yenişemedi ve sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı.
 
KMS'NİN GOLÜ 31. DAKİKADA GELDİ
Ligin ikinci yarısında kendi evinde Hatayspor'u konuk eden Kahramanmaraşspor, karşılaşmanın ilk yarısına rakibine oranla tutuk başladı. Maçın ilk on dakikasında oyunu kendi yarı alanında kabul eden kırmızı-beyazlı ekip ara ara bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarını ortalarına doğru oyunda dengeyi kuran Kahramanmaraşspor, oyuna ağırlığın koymayı başardı. İleri uçta Ahmet Kutluer, Mehmet ve Recep'le etkili olmaya çalışan temsicimiz, aradığı golü karşılaşmanın 31. dakikasında buldu. Orta alanda topla buluşan Ramazan durdu şık bir ara pası ile ileri uçta Menderes'i topla buluşturdu. Menderes ceza sahası içinde plase bir vuruş yaparak topu rakip ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
 
RAKİBİN GOLÜ İLK YARININ SONLARINDA GELDİ
Menderes'in attığı golün ardından tüm hatları ile rakip yarı alana yerleşen Kahramanmaraşspor, oyunun kontrolünü eline aldı. Bu dakikalarda rakibine oranla çok daha istekli bir futbol oynayan kırmızı-beyazlı ekip, golü penaltıdan yedi. Sol kanattan gelen ortaya kafa vuran Mithat kaleciden dönen topu tamalamak isterken faule maruz kaldı. Maçın hakemi pozisyon sonrası beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda Mithat topu ağlara gönderdi ve karşılaşmaya denge geldi. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.
 
KMS İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI
Maçın ikinci yarısına Volkan Bekçi değişikliği ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ilk yarıya oranla çok daha iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla rakibini kendi yarı alanına hapseden kahramanmaraşspor, Menderes ve Recep'le gole yaklaştı ve bu pozisyonları değerlendiremedi. 90 dakika sonunda maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz