Alpedo Kahramanmaraşspor, Ligin 13. Hafta maçında İstanbul Pendikspor deplasmanına konuk oluyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, yarın Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pendik ilçe stadında oynanacak olan Kahramanmaraşspor, Pendikspor mücadelesi saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise, Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek.

KMS, MAÇA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDI
Kahramanmaraşspor, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Anadolu Üsküdarspor’u ve öncesinde de deplasmanda Orduspor’u mağlup etmiş ve büyük bir çıkış yakalamıştı. Temsilcimiz, bu çıkışını sürdürme adına Pendikspor karşısına 3 puan parolası ile çıkacak. Hafta başından beri Teknik Sorumlu Taner Gülleri nezaretinde çalışmalarını kendi evinde sürdüren kırmızı-beyazlılar, bu maça en iyi şekilde hazırlandı. Özellikle hafta içi yaptığı çalışmalarla oyunsal anlamda eksiklikleri gidermeye çalışan Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanlarda bu noktalara ağırlık verdi. Hafta içi yapılan antrenmanlarda takımın eksik olduğu noktalar üzerinde duruldu. Antrenmanlarda Teknik Sorumlu Taner Gülleri, oyuncularını sık sık uyararak eksik noktaların giderilmesi için çalışmalar yaptı.

‘HER MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’
Oynayacakları Pendikspor maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Taner Gülleri, Deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi. Her maçın kendileri için önemli olduğunun altını çizen Gülleri, “Son oynadığımız 2 maçı kazandık. Bu kazanmamız bizim için bir çıkış oldu. Bu çıkışı da devam ettirmemiz anlamında Pendikspor maçını da almalıyız. Önemli olan en yakın maçtır, oda Pendikspor maçıdır. Şartlar ne olursa olsun inanarak, güvenerek en iyi şekilde İstanbul’a puanlar ve puan için gidiyoruz. Bu maçta bizim için zor olacak. Çünkü rakibimiz bir çıkış yapmak istiyor. Lige baktığımız zaman kolay maç yok” dedi.

RAKİP PENDİKSPOR
Kahramanmaraşspor’un yarın İstanbul’da karşılaşacağı Pendikspor, 13 puanla 13’üncü sırada yer alıyor. Pendikspor, Lig’de oynadığı 12 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5’de mağlubiyet aldı.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz