Galatasaray Futbol Okulları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nunda katıldığı Kış Kampı tamamlandı.
Galatasaray Futbol Okulları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kış Kampı, bu yıl 22-26 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirildi. Galatasaray Spor Kulübü tarafından düzenlenen Kış Kampına, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'ndan da sporcular katıldı.Galatasaray Futbol Kulübü alt yapı Antrenörlerinin eşlik ettiği kampta futbolcuların teknik, dayanıklılık, kondisyon ve maçlarda ortaya koyduğu performanslar değerlendirildi. Bu kampa katılan Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri gösterdikleri performansla göz doldurdular.
 
CANLI: 'AMACIMIZ GELECEK NESİLLERE KAHRAMANMARAŞ'LI FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK'
Kampla ilgili görüşlerini açıklayan Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı, 22-26 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılan kampa çeşitli yaş gruplarından sporcular ile katıldıklarını ifade ederek,  kampın kendileri açısından çok verimli geçtiğini söyledi.
Canlı, "Galatasaray Futbol Okulu olarak faaliyete başladığımız günden beri sporcuların topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için gayret gösterdik. Futbol okulumuzda eğitim gören futbolcularımıza bir futbol takımının nasıl kamp yaptığını, kampta nasıl çalıştıklarını, kampın futbolcular için ne kadar faydalı olduğunu gösterdik. Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörlüğü'nün her yıl düzenlediği ve Türkiye genelindeki Spor Okullarındaki sporcuların gözlemlendiği sosyal kültürel bir etkinlik. Bu etkinlikte Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu olarak kampta çok güzel performanslar sergiledik. Spordaki başarının yanında disiplin ve davranış olarak çok güzel tecrübeler edindik. Galatasaray Futbol Okulu olarak amacımız gelecek nesillere Kahramanmaraş'lı futbolcular yetiştirmek. Bir tane futbolcumuzun dahi profesyonel takımlarda oynaması bizim için bir gururdur. Bunun için çalışıyoruz. Kampta öne çıkan sporcular gelecek aylarda Florya`da alt yapı için ikinci bir değerlendirmeye tabii tutulacaklar ve başarılı olan sporcular Galatasaray alt yapı takımı ile antrenmanlara ve maçlara çıkacaklar'' dedi. 
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz