Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor'un Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, Oynadıkları Ümraniyespor maçında futbol şanslarının yanında olmadığını belirterek, "Futbol olarak gerçekten bize umut olacak bir oyun oynandı" dedi.
Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, beraberinde Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan ve Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş ile birlikte KMS Storede basın mensupları ile bir araya gelerek, 3-1 deplasmanda mağlup oldukları Ümraniyespor maçını değerlendirdi.
 
KAZANCI: 'FUTBOL ŞANSI O MAÇTA BİZDEN YANA DEĞİLDİ'
İkinci yarının üçüncü haftasında mağlubiyetle tanıştıklarını ifade eden Kazancı, "Bunun kritiğini yapmak için toplandık. Futbolcu arkadaşlarımı istek ve arzularından dolayı kutluyorum. Sonuca bakarsak mağlubiyet var. Sebeblerini, nedenlerini neye kadar araştırsak boştur, hanemize sıfır puan olarak yansıdı. Takımımız istek ve arzu konusunda iyi bir yol kat ediyor. Şu anda o arzu ve isteğimizin artması bize umut veriyor. Daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Maçın 12. dakikasında gol bularak öne geçtik. Ümraniye takımına sahayı dar ettik diyebilirim, mücadele konusunda, pas konusunda çok iyi top oynadığımıza inanıyorum. Fakat ikinci yarıda hakemin karar vermelerindeki ikili olması, artı rüzgarın tamamıyla tersine bizim aleyhimize dönmesi futbol oynamamızı biraz zorladı. Son 13 dakika kala hiç sebebsiz goller yedik. Maalesef futbol şansı o maçta bizden yana değildi. Bunların arkasına sığınmıyorum ama bazende futbol şansı olacaktır. Futbol olarak gerçekten bize umut olacak bir oyun oynandı, daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.
 
KIRKLARELİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI STAR ALDI
Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Alpedo Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor maçı hazırlıklarına start verdi. Bu sezon ligde zor günler yaşayan ve inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kahramanmaraşspor, hafta sonuda deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelmiş ve 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada bitime 13 dakika kala kalesinde gördüğü 3 golle 3-1 mağlup olmuştu. Kırmızı-beyazlılarda, alınan bu mağlubiyetle moraller bir hayli bozuldu. Kırmızı-beyazlılar, ligin 21. hafta maçında bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda başladı.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz