Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kahramanmaraş hakemi ile çok tartışılacak bir karara imza atarak, maçta kalp krizi geçiren hakemi bir alt kategoriye düşürdü.
Kahramanmaraş'ta son yıllarda futbol hakemliğinde düşüş yaşanırken, buna bir darbede Merkez Hakem Kurulu'ndan geldi. Merkez Hakem Kurulu kararı ile Ulusal Yardımcı hakemlerimizden Kürşat Reyhanlıoğlu, Bölgesel Yardımcı hakemliğine düşürüldü.
31 Ekim 2015 tarihinde Bölgesel Gelişim 14 Yaş Altı Futbol Ligi'nde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor maçının 34. dakikasında hakem Kürşat Reyhanlıoğlu, kalp krizi geçirmiş ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde yapılan müdahaleyle hayata döndürülmüştü. Reyhanlıoğlu, uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Geçtiğimiz günlerde toplanan Merkez Hakem Kurulu, Ulusal Yardımcı hakemlerimizden Kürşat Reyhanlıoğlu'nun Bölgesel Yardımcı hakemliğine düşürülmesine karar verdi. Verilen bu karar Kahramanmaraş'ta ise bazı kesimler tarafından tepki ile karşılandı. Reyhanlıoğlu, en son 24 Ekim 2015 tarihinde Spor Toto 2. Lig takımlarından Fethiyespor, Bayrampaşaspor maçında görev aldı. 2007 yılının Ağustos ayında ilk profesyonel maçına çıkan Reyhanlıoğlu, yüz karşılaşmada görev aldı.
www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz