Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bu sezon üst üste altığı mağlubiyetlerle kötü bir sezon geçiyor. Son maçlarda topladığı puanlarla düşme potasından çıkmayı hedefleyen temsilcimiz, son olarak karşılaştığı Turgutluspor maçından da 1 puan alarak ligin ilk yarısını 8 puanla 19. Sırada tamamladı. Devre arası hazırlık kampını Antalya Kemer’de sürdüren temsilcimiz, ligin 2’nci yarısına güçlü bir kadroyla başlamak için harekete geçti.

TAKIMA TAZE KAN

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde santrafor mevkii için Şanlıurfaspor'da oynayan Can Erdem ile anlaşma sağlayarak ara transfer döneminde ilk transferini gerçekleştiren Kahramanmaraşspor yönetimi, bir transferi daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Orta saha mevkisi için Ceyhanspor’da oynayan 23 yaşındaki Okan Saraçoğlu ile anlaşma sağlayan Kahramanmaraşspor, yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısına iddialı başlamak istiyor. Gerçekleştirdikleri transfere ilişkin ise Kahramanmaraşspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Okan Saraçoğlu'na 'Ailemize hoş geldin' diyor, Kahramanmaraşspor formasıyla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: Mahmut Beyaz