Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da, 15. haftada Afyon’da aldığı mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Recep Aydemir ile yollar ayrılmıştı. Yaşanan bu ayrılık sonrası teknik direktör arayışı içerisine geren Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Sinan Yücer ile yeniden anlaşma sağladı. Takımın başına sportif direktör getirme kararı da alan Temsilcimiz, bu çerçevede 2017-2018 ve 2018-2019 futbol sezonlarında Kahramanmaraşspor formasını terleten Aytürk Hocaoğlu’nu getirdi. Kahramanmaraş yönetimi ise anlaşma sağladığı hocalar için Kahramanmaraşspor tesislerinde imza töreni gerçekleştirirken, törende konuşan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Taraftarımızdan bugüne kadar olan kötü sonuçlardan dolayı özür diliyorum ama bundan sonra inşallah yeni bir sayfa açtık, açmaya da devam edeceğiz. Taraftarlarımız dualarını bizlerden esirgemesinler” dedi.

BUNDAN SONRA NE VAR NE YOK HER ŞEY KAHRAMANMARAŞSPOR İÇİN”

Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, basın toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz Kahramanmaraşlı olarak sırf futbolda değil, her zaman her konuda mücadele içerisinde olan, mücadeleye alışık bir şehiriz. Bu sene çok kötü başladık ama önce Rabbimize sonra takımımıza güveniyoruz. Takım geçen hafta da gerçek kimliğini, karakterini gösterdi. Diyarbekirspor maçında ciddi bir mücadele örneği göstererek maçı 4-0 aldık. Bu başarıyı seri haline getirmemiz lazım. Taraftarlarımız hangi şartta olurlarsa olsunlar bu takımı desteklesinler. Rabbimizin bize verdiği enerjiyi, verdiği sinerjiyi, birlikte olma duygusunu, inancı, imanı maddi manevi kapasitemizi biz takımımız için harcayacağız. Bundan sonra ne var ne yok her şey Kahramanmaraşspor için. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor.”

“SIKINTILI BAŞLAYAN BİR LİGİ MUTLU BİTİRMEK İSTİYORUM”

Kahramanmaraşspor’un yeni teknik direktörü Sinan Yücer ise; “Fatih Ceyhan Başkanıma bu göreve beni layık gördüğü için çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor’da olmaktan ben çok mutluluk duyuyorum. Buraya şerefle, onurla, mutlulukla geldim ve buradan sıkıntılı başlayan bir ligi mutlu bitirmek istiyorum. Kahramanmaraşspor güçlü bir camia, güçlü bir kulüp, her şeyin en güzeline layık bir kulüp ve hak ettiği yerlere hep beraber İnşallah, Allah birlikte ulaşmayı nasip eder” ifadelerini kullandı. 

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz